Parchet închis la culoare. Descoperă mai multe tipuri de design din oferta noastră

Parchet închis la culoare. Descoperă mai multe tipuri de design din oferta noastră

Alegerea pardoselii este o parte importantă pentru armonia rezultatului final al designului interior. De obicei, elementele principale din interiorul unei camere sunt pereții și mobilierul, însă pardoseala reprezintă cadrul de fundal care schimbă percepția vizuală asupra unui spațiu.


Decorul pe care îl vei alege pentru casa ta va determina tipul de pardoseală potrivit. Spre exemplu, dacă îți dorești un stil atemporal și sofisticat, o alegere indicată este parchetul din lemn închis la culoare. Acesta este o opțiune îndrăzneață chiar și pentru cele mai curajoase persoane dintre noi, dar care va aduce, cu siguranță, un efect aparte în designul spațiului amenajat.
 

Parchet gri închis

Parchetul gri închis și-a pus amprenta asupra amenajărilor interioare în ultimii ani, devenind o nuanță de bază deoarece această culoare este extrem de versatilă. Culorile sunt alese cu grijă în designul interior și în cazul de față, griul reprezintă neutralitatea și echilibrul.


Acest tip de parchet ajută la crearea unei atmosfere de confort și oferă încăperii rafinament, un aspect aristocratic și complex.
 

: 3 modele de parchet gri inchis: Touch of Grey Periat, Frasin Periat Stone, Stejar Periat Royal Grey

Parchet maro închis

Dacă te-ai hotărât pentru un parchet de culoare maro închis, atunci va fi ușor să construiești conceptul spațiului tău. Culoarea în sine, adesea asociată cu clasa superioară și bogăția, oferă o configurație sofisticată. Desigur, gradul în care dorești să exprimi această sofisticare poate fi ajustat cu alte decorațiuni de interior și cu stilul mobilierului.
 

3 modele de parchet maro inchis: Stejar Cocoa, Brown Barcelona si Frasin Periat Cave

Parchet bej închis

Parchetul din lemn de culoare bej închis este o soluție excelentă pentru decorarea interioarelor moderne, cu condiția ca mobilierul și elementele textile să fie corect selectate. Designul interior influențează starea de spirit, iar cu ajutorul parchetului bej închis poți crea un aspect excepțional, stilat și elegant.
 

3 modele de parchet bej inchis: Stejar Periat Jasper, Stejar Linen 3 Strip, Stejar Periat Sepia

Parchet din stejar, nuanță închisă

Printre beneficiile principale ale parchetului din stejar se enumeră durabilitatea sa ridicată, efectul spațios pe care îl creează, oferirea unui stil atemporal și, mai ales, beneficiile pentru sănătate, pentru cei care au alergii.


Parchetul din stejar închis la culoare a avut o creștere a popularității în ultimii ani datorită faptului că acesta oferă un contrast frumos și reprezintă o bază puternică pentru aproape orice design interior.

 

3 modele de parchet de stejar inchis: Stejar Periat Baron Coral, Stejar Periat Cumin, Stejar Noble Nut Brown

Parchet de nuc, nuanță închisă

Parchetul de nuc de nuanță închisă poate da unei camere o înfățișare cu totul nouă datorită modelului său natural și vibrant din lemn. Se potrivește cu orice stil de mobilier, de la clasic la modern, fiind un parchet rafinat și stilat. Textura puternică, culorile și diferitele nuanțe cromatice îl fac un tip de lemn care surprinde și fascinează întotdeauna.


Acesta este un tip de parchet perfect capabil să confere caracter și personalitate oricărui mediu pentru că esența nucului are o culoare care nu este niciodată omogenă și prezintă nuanțe deosebite.
 

Parchet de nuc închis la culoare Nuc - Colecția  Salsa

Dormitor cu parchet de lemn închis la culoare

Dormitorul ideal ar trebui să aibă parchet pentru că acesta oferă o atmosferă călduroasă și confortabilă. Cel mai bun mod pentru amenajare este să optezi pentru piese contrastante de mobilier, cum ar fi un stil modern, chiar dacă pardoseala este mai clasică.


Deși una dintre preconcepțiile despre lemnul închis la culoare este că poate micșora dimensiunea unei încăperi, efectul poate fi opus dacă este echilibrat cu alte alegeri inteligente de amenajare a interiorului.
 

Dormitor modern cu parchet inchis la culoare

Nuanțele închise ale parchetului pot fi combinate cu elemente de decor potrivite
 

Dormitor la mansarda cu parchet inchis

Parchetul închis la culoare din colecția Samba aduce o notă de eleganță dormitorului
 

Living cu parchet de lemn închis la culoare

Parchetul de lemn închis la culoare arată superb în camere de zi și, de asemenea, poate fi folosit pentru ajustarea proporțiilor camerei. Designerii folosesc de multe ori această tehnică, extinzând sau îngustând spațiul pentru a obține efectul vizual dorit. Este adesea folosit în camere mari cu tavane înalte pentru a crea o atmosferă mai intimă.

Culorile îndrăznețe și luminoase pot fi folosite pe pereți și pe mobilier.
 

Living modern cu mobila neagra si parchet inchis

Căldura și emoția lemnului transformă livingul într-un spațiu de vis
 

Living modern cu biblioteca gri si parchet maro inchis

Parchetul închis din colecția Tango completează perfect decorul unui living elegant
 

Alte camere cu parchet din lemn închis la culoare

Parchetul din lemn închis la culoare este elegant și te poți baza că acest lucru va rămâne așa deoarece caracterul pe care îl oferă interioarelor este incontestabil. Asta creează un fundal contrastant care atrage atenția în întreaga cameră.
 
În concluzie, parchetul din lemn închis la culoare reprezintă o soluție excelentă pentru decorarea interioarelor, fiindcă acesta propune un aspect natural, intim și, pe de altă parte, oferă profunzime și contrast unei încăperi.
 
 

Parchet inchis la culoare in bucatarie open space

Parchetul de lemn închis la culoare este foarte potrivit și într-un open space, unde decorul poate deveni punctul de atracție al încăperii

Parchet de lemn inchis in bucatarie