Alege parchetul laminat pentru o pardoseală practică, durabilă și frumoasă

Alege parchetul laminat pentru o pardoseală practică, durabilă și frumoasă

Atunci când te gândești la pardoseala ideală pentru casa ta, cel mai probabil vei lua în calcul și opțiunea unei pardoseli din lemn, întrucât are un aspect atemporal. Dacă bugetul este depășit, te poți reorienta spre o alternativă mai puțin costisitoare, cum ar fi parchetul laminat.

Parchetul laminat este o pardoseală cu rol practic și estetic

Alegerea unei pardoseli nu mai trebuie să fie un compromis între aspectul practic și cel estetic. Pe lângă tipurile de decor interesante, pardoselile laminate de la Tarkett au atât opțiuni moderne, cât și clasice. Alege produsul care creează o atmosferă primitoare încă de la intrarea în casă. Durabilă și ușor de întreținut. Acestea sunt proprietăți necesare pentru o pardoseală al cărei scop este să ușureze viața de zi cu zi acasă. Parchetul laminat este, de asemenea, foarte ușor de montat, datorită sistemului de instalare. Produsele noastre sunt fabricate din resurse naturale regenerabile și au eticheta de mediu Der Blaue Engel, care stabilește cerințe stricte pentru utilizarea apei și a resurselor naturale, precum și efectele asupra climei și sănătății.

parchetul laminat

Rezistență la uzură

La Tarkett, plăcile de parchet laminat sunt realizate în proporție de 84% din lemn, aspect ce asigură o rezistență crescută, dar și o încăpere evidențiată de frumusețea unei pardoseli de cea mai bună calitate. Nivelul de confort sporit și buna izolare termică sunt asigurate datorită compoziției sale, lemnul fiind predominant.


Ușor de curățat

Curățarea parchetului laminat este facilă datorită suprafeței protectoare de melamină care asigură o întreținere mai ușoară. Întreținerea de bază constă în aspirarea stratului de praf și de mizerie ce se depune, precum și ștergerea acestuia cu o cârpă umedă sau uscată în funcție de necesități. Unul dintre cele mai expuse spații la murdărie și uzură este holul. Fie că e vorba de nisip, noroi, zăpadă sau chiar și apa de ploaie aduse în casă, pardoseala holului trebuie să fie rezistentă la uzură și ușor de curățat. Deși holul necesită o atenție mai crescută atunci când vine vorba de uzură, parchetul laminat este potrivit și în alte camere din casă datorită avantajelor sale.


Parchetul laminat se potrivește perfect în living

Livingul oferă un cadru bun pentru a-ți exprima stilul personal prin design interior. Alegerea unei pardoseli cu aspect clasic este un bun punct de pornire, deoarece nu încarcă din punct de vedere vizual și astfel îți permite să decorezi sufrageria începând de la o bază ușor de amenajat. Parchetul laminat în living este ideal nu doar datorită avantajelor din punct de vedere estetic, ci și pentru că, de cele mai multe ori, camera de zi are, de obicei, un trafic intens. Momentele pe care le petreci alături de familie și de prieteni în această cameră predispun pardoseala la uzură, însă cu parchetul laminat de la Tarkett, aceste griji nu trebuie să umbrească timpul petrecut alături de cei dragi. Bucură-te de o pardoseală rezistentă, care poate fi ușor curățată.

Alege parchetul laminat pentru un birou practic la tine acasă

În zilele noastre, mulți oameni lucrează de acasă part-time sau full-time, așa că este important ca biroul să fie atât confortabil, cât și practic. Un prim pas în amenajarea biroului este alegerea unei pardoseli care asigură izolare termică și acustică, astfel te poți bucura de un mediu ambiental plăcut. În timpul programului ai nevoie de liniște pentru a te putea concentra, iar stratul de izolare acustică vine în întâmpinarea acestei nevoi. Parchetul laminat este, de asemenea, adecvat și pentru instalarea unui sistem de încălzire în pardoseală.

Camere distractive și durabile pentru tine și copii

Parchetul laminat este ușor de instalat, curățat și înlocuit. Aceste caracteristici sunt deosebit de valoroase în interiorul camerei pentru copii. Printre opțiunile din colecția noastră, puteți găsi pardoseli rezistente, ușor de întreținut și fonoabsorbante, ale căror tipuri de decor sunt potrivite pentru copiii mici, precum și pentru adolescenții conștienți de tendințe.