Pardoseala LVT: avantaje și nenumărate posibilități

Pardoseala LVT: avantaje și nenumărate posibilități

Ce este pardoseala LVT

Pardoseala LVT este compusă dintr-un material elastic, disponibil atât sub formă de plăci, cât și de scânduri și vine într-o gamă largă de decoruri, culori și stiluri. Această versatilitate conferă o libertate creativă nelimitată, datorită modularității acestui material. Astfel, se poate crea un design personalizat și unic, care se potrivește perfect cu orice stil de viață. Este alcătuită din mai multe straturi care lucrează împreună, creând o pardoseală durabilă și versatilă, care poate fi utilizată în diferite amenajări. 

Pardoseala LVT poate imita aspectul de lemn sau piatră

Una dintre caracteristicile importante ale acestei pardoseli este capacitatea de a imita aspectul lemnului sau al pietrei, iar astfel poate oferi aceeași eleganță naturală a unui lemn de esență tare sau a plăcilor din piatră. În plus, acest tip de pardoseală vine într-o varietate de stiluri, culori și decoruri, astfel încât să poți găsi potrivirea perfectă pentru casa sau afacerea ta.

Care sunt avantajele instalării unei pardoseli LVT

Avantajele acestui tip de pardoseală sunt vaste, motiv pentru care poate fi alegerea ideală în  decorul locuinței sau în spațiile comerciale. Printre cele mai importante avantaje putem enumera:

            Costul redus

            Dacă ar fi să comparăm cu alte variante de amenajare, cum ar fi parchetul din lemn masiv, costul acestui tip de pardoseală este accesibil și poate oferi același aspect luxos și elegant.

            Durabilitatea

            Pardoseala LVT este extrem de rezistentă în timp datorită materialelor de calitate, ceea ce o face o alegere deosebită în special pentru zonele cu trafic intens.

            Întreținerea ușoară

           Este foarte ușor de întreținut, spre deosebire de materialele naturale ca lemnul sau piatra și nu necesită soluții sau tratamente speciale. Poate fi curățată ușor cu apă și sisteme cu abur.
   

Unde poți monta o astfel de pardoseală

Pardoseala LVT poate fi montată într-o varietate de spații, atât personale, cât și comerciale. Totuși, înainte de montare trebuie să ai în vedere câteva sfaturi practice. Ea poate fi montată chiar și peste anumite tipuri de pardoseli deja existente, cum ar fi cele din piatră, și dacă sunt în stare foarte bună. Trebuie evitată montarea acesteia pe suprafețe textile, linoleum, parchet sau alte pardoseli din PVC.

Colecții de LVT pentru locuințe

Pardoseală din LVT instalată într-o bucătărie tip open space

Pardoseala LVT iD Inspiration 30 este o alegere inspirată pentru locuințe

Este disponibilă într-o gamă variată de colecții pentru locuințe, de unde poți opta pentru diferite stiluri, culori și decoruri, de la aspectul de lemn sau piatră, la modele abstracte, astfel încât îți poți crea spațiul exact cum ți-ai imaginat.

Pardoseala LVT gri într-o sufragerie cu design modern

Starfloor Click 30 & 30 Plus este ușor de instalat și are un aspect modern

Colecții de LVT pentru spații comerciale

Pardoseala LVT gri cu aspect de piatră instalată într-un spațiu comercial

iD Click Ultimate 55-70 & 55-70 PLUS este adecvată și în spațiile comerciale cu trafic intens

În funcție de domeniul de activitate, ai posibilitatea de a alege cea mai bună soluție. Te poți orienta către o paletă largă de culori, nuanțe închise sau deschise sub formă de plăci sau scânduri, sau chiar către tipuri de design clasice sau naturale.

Pardoseala LVT cu decor personalizat montată într-un spațiu comercial

iD Mixonomi este colecția de pardoseală LVT ce poate fi personalizată pentru a se potrivi cu designul 

Concluzii

Pardoseala LVT este o opțiune versatilă și durabilă, ușor de întreținut ce se poate plia pe orice idee de amenajare. Fie că ești în căutarea unei opțiuni pentru acasă sau pentru un spațiu comercial, vei fi sigur că ai făcut alegerea potrivită.