Restaurant Stradale  – Sema Park

Restaurant Stradale – Sema Park

2018 | București, România

Galerie de imagini

Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT

Soluția perfecta aleasă pentru pardoseala restaurantului a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.

iD Inspiration 70 & 70 Plus este disponibilă în 22 de decoruri, inspirate din elemente naturale precum, lemn, piatră și metal, finisate printr-o tehnică specială de embosare, ce evidențiază textura pardoselii și oferă un aspect total natural amenajării. 

Cea de-a doua colecție LVT folosită, iD Mixonomi, s-a evidențiat prin varietatea de culori și formate geometrice, fiind o adevărată inspirație pentru designeri. 

Pardoseala LVT este soluția excelentă pentru zonele cu trafic intens, datorită caracteristicilor sale definitorii: rezistență la trafic și uzură, mentenanță ușoară.  

Dacă aveți în vedere amenajarea sau renovarea unei cafenele ori a unui restaurant, aruncați o privire asupra colecțiilor LVT de la Tarkett. 

Colecții sugerate

Despre

Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT.

Designer / Arhitect

Twins Design

Segment