Spacing Nord

Spacing Nord

2020 | Franţa

Galerie de imagini

Spacing este o companie specializată în amenajări interioare pentru spaţiile comerciale, ce a ales colecția de mochetă DESSO, de la Tarkett pentru renovarea birourilor sale.

Obiectivul proiectului de renovare Spacing a fost acela de a folosi biroul ca o vitrină pentru clienți, precum și de a oferi angajaților săi un spațiu de lucru modern și igienic.

Pentru a acoperi un total de 4.150 de metri pătrați, au fost utilizate trei colecţii:

1. Colecția Desert: datorită designului său organic subtil, această mochetă cu aspect texturat oferă amploare spaţiului, într-o ambianță reconfortantă și senină.

2. Colecţia Fields: se remarcă prin designul deosebit, ce pare țesut manual, datorită firelor buclate şi mari, neregulate. Spaţiul în care este montată va primi un plus de frumuseţe, confort şi stil.

3. Colecția Fuse Create: această pardoseală originală este o combinaţie de pardoseli Tarkett’s Fuse și Fields. Atunci când sunt reunite, ele se evidenţiază printr-un design original, ce poate ajuta la delimitarea zonelor de tranziţie.

Compania Spacing a fost, de asemenea, interesată de caracteristicile ecologice ale acestor produse, deoarece Tarkett utilizează materiale reciclate, certificate Cradle to Cradle®. Pardoselile reciclate sunt create prin utilizarea diferitelor componente ale dalelor de mochetă care sunt separate și reintegrate în procesul de producție, după utilizare, pentru a fabrica pardoseli noi, de înaltă calitate.

 

 

 

Colecții sugerate

Despre

Spacing, o companie specializată în design interior, a ales pentru amenajarea birourilor colecţia de mochetă DESSO, de la Tarkett, certificată Cradle to Cradle®.

Proprietarul clădirii

Spacing

Segment

Categorie produs