Birouri Atmo

Birouri Atmo

2020 | LILLE, Franţa

Galerie de imagini

Atmo Hauts-de-France a ales mocheta AirMaster® de la Tarkett și pardoseala acustică din vinil iD Square, ambele contribuind la o calitate mai bună a aerului din interior. A fost acoperită o suprafață totală de 2.170 de metri pătrați.
 

Observatorul aerian Atmo Hauts-de-France monitorizează, informează și susține calitatea aerului. Prin urmare, a fost foarte important să ofere angajaților spații de birouri ce coincid cu normele de sănătate și o calitate excelentă a aerului din interior. Pentru a respecta aceste principii au ales să colaboreze cu Tarkett, datorită angajamentului continuu al acestei companii față de sănătatea și bunăstarea clienților săi.
 
 Au fost folosite următoarele tipuri de pardoseală:
 • Airmaster®: dale de mochetă certificate Cradle to Cradle de la Tarkett, care au capacitatea de a reduce concentraţia de praf din aer.
 • iD Square: colecţia modulară de vinil Tarkett cu cele mai mici emisii de COV.
 
Colecţia AirMaster® a fost selectată pentru spațiul de birouri, deoarece designul său este inspirat din materiale naturale, ceea ce creează un ambient primitor încadrandu-se perfect în stilul modern al birourilor. Aceste produse au, de asemenea, tehnologia patentată AirMaster®, o caracteristică avansată care reduce concentrația de praf fin, de patru ori mai eficientă decât covoarele tradiționale.
 
Colecția modulară iD Square a fost selectată (în culoarea naturală a lemnului) pentru a decora spațiul cafenelei, deoarece se încadrează perfect în această zonă cu trafic intens. Alături de proprietatea de izolație acustică, iD square nu conține ftalați, iar sistemul său de instalare flotant ajută la evitarea riscului de poluare a aerului din interior, care provine de la utilizarea adezivilor.
 

 

Colecții sugerate

Despre

Atmo a ales mocheta Tarkett AirMaster® şi pardoseala acustică din colecţia iD Square, ce contribuie la o calitate mai bună a aerului şi izolare fonică.

Proprietarul clădirii

ATMO

Segment

Categorie produs