Spital Municipal Orastie

Spital Municipal Orastie

2019 | Orastie, România

Galerie de imagini

Luând în considerare toate cerințele pe care ar trebui să le îndeplinească pardoseala dintr-o instituție medicală, Spitalul Municipal Orastie a optat pentru covorul PVC Tarkett - omogen și eterogen, colecții iQ Eminent, Stella, Norma.

Soluțiile pentru pardoseli Tarkett au fost proiectate luând în considerare nevoile pacienților și ale personalului, traficul intens, precum și confortul și protecția împotriva infecțiilor ce pot apărea în instituțiile medicale.

Colecția Norma este o pardoseală elastică din PVC omogen, disponibilă în role și cu protecție PUR întărită. Norma este o colecție modernă cu efecte 3D și accente în culori contrastante. Modelele sale nedirecționale îl fac adecvat în mod special pentru zonele solicitante din unitățile de asistență medicală, centre de îngrijire medicală și instituții de învățământ. Colecția Norma nu conține 100% ftalați și contribuie la o bună calitate a aerului interior datorită nivelurilor scăzute de emisii de COV, considerabil sub standardul european.

Colecția de PVC eterogen Stella este o soluție economică și accesibilă pentru zonele comerciale. Stella a fost produsă folosind noua tehnologie cu plastifianți fără ftalați. Acești plastifianți sunt siguri pentru fabricarea recipientelor pentru alimente și sunt, de asemenea, aprobați pentru fabricarea jucăriilor destinate copiilor.

Ca toate colecțiile marca Tarkett, produsul a fost protejat suplimentar cu lac „Extreme Protection”, care previne pătrunderea murdăriei în straturile mai adânci ale pardoselii, facilitând întreținerea și curățarea pardoselii. Datorită acestei valori suplimentare, pardoseala arată nouă pentru o perioadă mai lungă de timp.

iQ Eminent - Disponibil într-o paletă de culori primare și nuanțe neutre, precum și într-un design unic cu efect 3D. Ca parte a colecției iQ, această pardoseală din PVC de înaltă calitate oferă o durabilitate excelentă și rezistență la uzură, pete și abraziune în zonele cu trafic intens. Nu este nevoie de ceară - doar o simplă lustruire uscată este suficientă pentru ca pardoseala să-și recapete aspectul original.

Aquarelle Wall este o colecție de acoperiri de perete impermeabile din vinil destinate utilizării în băi și căzi de duș. A fost folosit și în spitalul municipal Orastie. Este disponibil în modele subtile și soluții moderne de design. Este o parte a conceptului all-inclusive de cameră umedă, incluzând diferite tipuri de pardoseli, chenare și accesorii. Aceste acoperiri de perete sunt tratate de protecția noastră Top Clean pentru o curățare mai ușoară.

Colecții sugerate

Despre

Luând în considerare toate cerințele pe care ar trebui să le îndeplinească pardoseala dintr-o instituție medicală, Spitalul Orastie a optat pentru pardoselile PVC de la Tarkett.

Contractant

Indfloor Vest

Segment