Totul despre pardoseli
Covoare pentru living
Covoarele reprezintă ultimul finisaj în amenajările interioare, inclusiv atunci când vorbim despre living, iar pe lângă faptul că acestea au un rol vizual, care este extrem de important, ele îndeplinesc mai multe cerințe: oferă căldură, confort și, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului din interior.
Sustenabilitate

Alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă

Ne-am asumat un angajament față de standardele înalte cu privire la materialele folosite, pentru a face schimbări pozitive si sustenabile în favoarea oamenilor și planetei. Pentru noi, aceasta înseamnă depășirea standardelor de calitate a aerului din interior, instituirea unor norme de materiale sănătoase, reducerea amprentei de carbon și crearea unei economii circulare susținută de principiile Cradle to Cradle®. 

Sustenabilitate Ultimele noutăți
Pentru noi, grija față de planetă este mai mult decât un slogan - este un angajament concret spre sustenabilitate. La Tarkett, integrăm principiile economiei circulare în activitățile noastre zilnice, vizând astfel utilizarea eficientă a resurselor și promovarea reciclării. Fiecare zi este o oportunitate să arătăm că un viitor sustenabil nu e doar un ideal, ci e o realitate pe care o construim împreună, pas cu pas.
Academia Tarkett

Academia Tarkett

Academia Tarkett reprezintă un centru de instruire din Bačka Palanka, unde arhitecții, designerii de interior, partenerii de vânzări Tarkett găsesc răspunsuri la cerințele specifice proiectelor de arhitectură, sfaturi legate de selectarea unei pardoseli adecvate, precum și cu privire la montare și întreținere, întrebări legate de vânzări și așa mai departe. 

Referințe

Referințe

De la idee la realizare, inspirați-vă din produsele Tarkett în viața reală.

Referințele noastre
Citiți mai mult
Referințe - DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton Bruxelles este un hotel cu opt etaje, situat la câteva minute de principalele atracții ale orașului. Construit în 1910, reprezintă un reper art deco, deținut din anul 2003 de compania Pandox. Hotelul complet renovat și redecorat are 354 de camere și apartamente, toate având un aspect autentic și modern, cu un design îndrăzneț și vesel.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
STELLA
Selectați un design
Covor PVC eterogen

STELLA

Ne bucurăm să anunțăm că ne-am îmbogățit portofoliul de pardoseli din vinil cu o colecție nouă: Stella, o soluție economică și accesibilă, pentru spații comerciale. Este o selecție de 10 modele uni, în culori moderne, cu o grosime totală de 2 mm și un strat transparent de 0,7 mm. Produsul are suprafață în relief, iar rolele sunt livrate la dimensiuni de 2 m x 25 m (15 - 25 m).

Pardoseala din vinil Stella este realizată folosind noua tehnologie, cu plastifianți fără ftalați. Plastifianții de acest tip sunt certificati pentru a intra in contact cu produse alimentare și pot fi folosiți la fabricarea jucăriilor pentru sugari.

La fel ca toate colecțiile Tarkett, produsele din gama Stella au un strat de protecție suplimentar, lacul ”Extreme protection”, care previne infiltrarea murdăriei în profunzimea pardoselii, iar întreținerea și curățarea sunt astfel mult mai simple. De aceea, pardoseala va arăta ca nouă mai mult timp. 
Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Clasificare comercială: 34 Foarte intens
Clasificare industrială: 43 Intens
Tratament pentru suprafață: X-treme
Grosime totală: 2 mm
Grosimea stratului de uzură: 0,70 mm
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Covor PVC STELLA fără ftalați, ideal pentru spații comerciale

Descoperă noua colecție de covor PVC STELLA. O soluție avantajoasă din punctul de vedere al costurilor, destinată pentru spații comerciale, putând fi montată cu succes în diverse segmente de activitate. 

Covorul PVC eterogen este realizat printr-o nouă tehnologie, care folosește plastifianți fără ftalați. Acest tip de plastifianți sunt certificați pentru a intra în contact cu produse alimentare și pot fi folosiți în deplină siguranță și la fabricarea jucăriilor pentru sugari. Așadar, pardoseala STELLA poate fi aleasă pentru amenajarea spațiilor care necesită o suprafață de sprijin de calitate, sigură pentru desfășurarea activităților din diverse domenii, inclusiv spitale, centre de îngrijire pentru vârstnici sau centre comerciale. 

În colecția STELLA se regăsesc 10 decoruri uni, în culori moderne, cu o grosime totală de 2 mm și un strat transparent de 0,7 mm. Produsul la role cu dimensiuni de 2 m x 25 m (15 - 25 m). Pardoselile PVC din gama STELLA au un strat de protecție suplimentar, lacul „Extreme protection”, care previne infiltrarea murdăriei în profunzimea suprafeței, ceea ce asigură o igienizare rapidă și eficientă.
 

    Specificații tehnice și de mediu
    DESCOPERĂ STELLA