Tarkett la Design District, expoziția internațională de mobilier și design interior din Rovinj, Croația

Tarkett la Design District, expoziția internațională de mobilier și design interior din Rovinj, Croația

17 Octombrie 2019

Design District Rovinj este expoziția internațională de mobilier și design interior, iar anul acesta, în perioada 17-20 Octombrie, se va desfășura în Old Factory, o minunată locație din centrul litoralului. Aici, vizitatorii vor găsi o ofertă completă de soluții, de la proiectare până la amenajări interioare pentru diferite spații, precum: hoteluri, vile, apartamente, case de vacanță, restaurante și altele. 

În cadrul expoziției, va avea loc a doua Conferință a Arhitecților și Designerilor de interior, al cărui principal subiect este axat pe construcția și amenajarea sustenabilă a hotelurilor și altor facilități turistice. Pe parcursul acestor zile, participanții la expoziție vor avea oportunitatea de a întâlni și de a discuta cu arhitecți și experți în domeniu, cunoscuți la nivel mondial, beneficiând de experiența și simțul lor creativ pentru realizarea unor viitoare amenajări unice. 

Creativitatea, modularitatea, personalizarea și sustenabilitatea reprezintă principalii piloni ai abordării promovate de Tarkett, care va introduce noi colecții de pardoseli, în conformitate cu noile trenduri din industria HoReCa. Toți cei vor vizita standul Tarkett, vor afla despre colecțiile noastre de parchet din lemn și LVT, cum ar fi, iD Mixonomi, iD Supernature & Tattoo, care lasă loc creativității și originalității pentru amenajarea oricărui fel de spațiu. 

Suntem încântați să fim parte a unei frumoase  povești despre designul interior contemporan!