Tipuri de covoare moderne pentru care să optezi, în funcție de cameră. Descoperă decorurile din colecțiile noastre

Tipuri de covoare moderne pentru care să optezi, în funcție de cameră. Descoperă decorurile din colecțiile noastre

Alegerea celui mai potrivit produs poate fi o provocare, pentru că există foarte multe opțiuni dintre care poți alege. Pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună calitate și de designul dorit, colecțiile de covoare de la Tarkett au specificații care le fac perfecte fie pentru dormitor, fie pentru sufragerie sau altă cameră, iar modelul, paleta de culori și detaliile diferă, oferindu-ți o gamă largă de opțiuni.

Colecția de covoare Pleasure în nuanțe neutre pentru camerele cu design minimalist

Covoarele din colecția Pleasure aduc o atmosferă relaxantă în orice încăpere. Prin simplitatea care le caracterizează, culorile neutre și aspectul mătăsos, creează o experiență plăcută, fiind foarte plăcute la atingere. Sunt ideale pentru dormitor sau sufragerie și se încadrează perfect într-un decor minimalist. De asemenea, sunt rezistente la murdărie și ușor de întreținut.

Covoarele din colecția Mondo se potrivesc unui dormitor modern

Prin designul covoarelor fine din colecția Mondo, se induce senzația de natură, chiar la tine acasă. Paleta de culori este versatilă, iar decorul covoarelor este pus în evidență de nuanțe pământii (bej, maro și gri), completate de nuanțe de verde și violet. Aceste decoruri discrete se potrivesc într-un dormitor cu design modern, iar prețul accesibil al acestora este un alt avantaj demn de luat în calcul.

Covoarele din colecția Color vin în nuanțe puternice, potrivite unui decor modern

Pentru un decor mai îndrăzneț, alege covoarele din colecția Color. Aceste covoare sunt realizate din fibre sintetice calitative, dense și moi, ceea ce le face o suprafață de mers ideală pentru sufragerie sau dormitor. În plus, acestea sunt ușor de curățat și de întreținut, deoarece pot fi spălate atât manual, cât și automat. Deși sunt ideale pentru un decor modern, pot fi integrate cu succes și într-un decor minimalist, pentru a aduce un plus de culoare.

Covoarele din colecția Gate sunt perfecte pentru un hol lung și îngust

Traversele din colecția Gate sunt perfecte pentru hol, dar și pentru bucătărie, deoarece se potrivesc în spații lungi și înguste. Avantajul acestor covoare este că aduc o senzație de căldură, în special dacă acoperă o suprafață de gresie. De asemenea, oferă siguranță și sunt disponibile în patru tipuri de design și două formate (traversă și runner). De altfel, covoarele pentru hol sunt rezistente la traficul intens, specific zonelor de trecere și se întrețin ușor, curățarea fiind rapidă datorită texturii cu fir scurt, ușor de aspirat. 

Covoarele monocromatice din colecția Loft sunt o opțiune potrivită pentru zona livingului

Dacă dorești un confort sporit în zona livingului, dar și un design creativ, covoarele monocromatice din colecția Loft sunt ideale datorită aspectului minimalist, care permite încadrarea acestora într-un decor mai încărcat. Suportul acestor covoare este moale și antiderapant, fapt ce garantează siguranța și confortul în deplasare.

Covoarele pentru copii din colecția Play sunt confortabile și sigure pentru joacă

Culorile covoarelor pentru copii din colecția Play sunt pastelate și conferă o stare de relaxare, iar designul acestora inspiră și încurajează creativitatea și imaginația copiilor. Integrarea unui covor în camera copiilor va aduce un plus de siguranță și confort, pentru ca micuții să se joace în voie.

Covoarele din colecția Gala în culori închise se potrivesc într-o cameră tipic masculină, în stil minimalist

Colecția de covoare Gala se definește printr-o paletă de culori îndrăzneață și prin densitatea fibrelor, care fac din aceste covoare piese incredibil de moi, ce oferă confort sporit. Nuanțele închise din această colecție se potrivesc într-un decor minimalist, bărbătesc, sunt ușor de întreținut și rezistente la murdărie. Densitatea acestor covoare adaugă profunzime încăperii și impresionează prin aspectul catifelat.

Covoarele din colecția Creative au decoruri geometrice și se potrivesc perfect într-o cameră modernă

Covoarele cu design geometric vor fi mereu în tendințe datorită formelor actuale și culorilor remarcabile. În colecția Creative se pot găsi și covoare care au diverse tipuri de design pentru copii. Aceste covoare sunt realizate din microfibră de poliester ultrafină, având firul dens și durabil.

Covoarele moderne din colecția Dolce Vita sunt covoare de lux perfecte pentru dormitoare și sufragerii

Covoarele din colecția Dolce Vita au o suprafață densă și mătăsoasă ce creează confort, sunt calde și plăcute la atingere, iar culorile acestor covoare se încadrează perfect în spațiile moderne și contemporane. Alege pentru dormitorul sau sufrageria ta un covor de lux din colecția Dolce Vita și te vei bucura de un element de decor rezistent și durabil.

Covoarele din colecția Boho vin în 18 tipuri de design unice

Covoarele Boho au un aspect sofisticat și elegant, iar designul unic al acestora este reprezentat de modele abstracte și de textura care adaugă dimensiune covorului. Firul este extrem de dens și are diferite înălțimi, fapt ce creează un efect 3D. Sunt potrivite în dormitor sau în sufragerie, acolo unde vor atrage, cu siguranță, atenția prin calitatea materialului (polipropilenă ultrafină și poliester), precum și prin design.

Covoarele din colecția Passage au design minimalist și calitativ

Covoarele din colecția Passage au firul plăcut la atingere și creează o ambianță plăcută. Designul minimalist al acestor covoare se potrivește cu ușurință în orice cameră îngustă și conferă căldură. Covoarele din această colecție sunt sub formă de traverse și vor personaliza rapid holurile lungi și înguste.

Covoarele din colecția Palermo au un design vintage, potrivit într-o cameră cu un aer romantic

Cu un aspect vintage și elemente florale, covoarele din colecția Palermo se potrivesc în camerele cu aer romantic. Paleta de culori și structura acestor covoare sunt inovative, iar covoarele din această colecție se evidențiază și prin franjurii acrilici adăugați pe marginile scurte. Sunt disponibile 10 decoruri, pe care le poți integra în toate camerele din casă.

Covoarele din colecția Toscana se potrivesc în orice tip de design

Aceste covoare se potrivesc în orice design datorită culorilor delicate, care creează un spațiu confortabil și primitor. Materialul din care sunt realizate aceste covoare este polipropilena, plăcută la atingere datorită densității firului. Aceste covoare nu ies în evidență, fapt ce le face potrivite, indiferent dacă redecorezi și vrei să păstrezi covorul sau ai deja o cameră amenajată și cauți un element care să se potrivească perfect cu restul decorului.

Covoarele din colecția Pastel au imprimeuri multicolore și scot în evidență orice cameră

Dacă îți dorești un covor care să atragă atenția, covoarele din colecția Pastel atrag atenția și se fac remarcate prin designul lor multicolor. Covoarele care au culori pastelate transformă orice încăpere și o fac să iasă în evidență. Deși au un design îndrăzneț, nuanțele neutre ale acestora sunt ușor de integrat atât în încăperi minimaliste (unde pot fi o pată de culoare necesară), cât și în cele moderne.

Covoarele din colecția Vegas Home sunt catifelate și ideale pentru living

Nuanțele minimaliste ale acestor covoare completează cu ușurință camerele decorate minimalist. Sunt o opțiune ideală pentru living, deoarece covoarele din colecția Vegas Home au imprimeuri unice, pe care ți le dorești într-o cameră centrală din casă, unde petreci mult timp, așa cum este sufrageria. De asemenea, raportul calitate-preț este unul foarte bun și poți alege din cele peste 20 de tipuri de design moderne și o varietate de 12 culori contemporane și practice.  

Covoarele shaggy din colecția Savana au design modern și se curăță ușor

Covoarele shaggy din colecția Savana au firul lung, iar paleta de culori este comercială, neutră, ușor de integrat în orice încăpere. În plus, aceste covoare au un raport calitate-preț excelent și sunt ușor de întreținut.

Covoarele din colecția Solid sunt potrivite pentru un buget mai redus și se întrețin ușor

Covoarele din colecția Solid sunt clasice și nu se demodează niciodată, datorită designului tradițional cu accente moderne. Aceste covoare sunt versatile și se încadrează cu ușurință într-un interior modern și eclectic. Sunt potrivite pentru bugete mai reduse, se întrețin ușor și datorită rezistenței lor sunt indicate pentru camerele cu trafic intens, așa cum este livingul.

Covoarele cu fir lung Savana Plus au un design modern, ușor de asortat cu obiectele de decor

Aceste covoare în nuanțe de bej vor crea un spațiu minimalist, punând în valoare obiectele de decor. Datorită firului lung, bogat, covoarele din colecția Savana Plus sunt adecvate spațiilor de la interior, fiind potrivite pentru living sau dormitor. Covoarele din această colecție sunt rezistente la murdărie și oferă o soluție perfectă pentru cei care doresc să aibă un covor de calitate, între shaggy și frize.

Covoarele din colecția Practica sunt o variantă economică potrivită pentru interioare tradiționale

Cu o paletă de culori bogată în nuanțe de maro, bej și roșu, colecția Practica amintește de toamnă și evocă un sentiment de căldură și un spațiu primitor. Designul tradițional al acestor covoare este atemporal și ușor de integrat. Această colecție este alcătuită din covoare cu format divers (traverse, runner, covor dreptunghiular sau covor oval), rezistente și ușor de întreținut.