Gornji Grad

Gornji Grad

2019 | Zemun, Serbia

Galerie de imagini

Clădirea rezidențială Gornji Grad este situată în partea de nord a Zemunului și se întinde de-a lungul malului drept al Dunării. Situată la 3 km de centrul Noului Belgrad, această clădire rezidențială este un spațiu rezidențial atractiv. 

Pe lângă buna localizare, clădirea rezidențială Gornji Grad se evidențiază și prin calitatea materialelor folosite pe durata proceselor de construcție și amenajare. Compania Tarkett a contribuit oferind pardoseli cu performanțe excepționale și o durabilitate garantată de până la 30 de ani.

Soluția perfecta pentru amenajarea spațiului rezidențial este colecția de parchet din lemn STEP L&XL, decorul de stejar Hrast Baron Copper.  

Oamenii își doresc locuințe deosebite, dar nu mai este suficient ca materialele folosite la construirea acestora să fie durabile, ci trebuie să fie fabricate în conformitate cu standardele de mediu.

Unicitatea amenajării și durabilitatea materialelor reprezintă piloni importanți ai designului interior, dar s-a observat că atenția este alocată asupra procesului de producție a materialelor, conform standardelor de mediu, pentru a susține un echilibru al mediului înconjurător.  

Fiecare colecție de parchet Tarkett are un certificat Cradle to Cradle Silver, care indică faptul că producția este în conformitate cu standardele de mediu.

Dacă sunteți în căutarea unei pardoseli care să îmbine eleganța și căldura, veți găsi un parchet care se potrivește cu amenajarea dvs.
 

Colecție sugerată

Despre

Pe lângă buna localizare, clădirea rezidențială Gornji Grad se evidențiază și prin calitatea materialelor folosite pe durata proceselor de construcție și amenajare.

Contractant

MCS, Požega

Proprietarul clădirii

ZOP Inženjering, Belgrad

Segment

Categorie produs