Kohi Coffe Shop - FOX AWAY café

Kohi Coffe Shop - FOX AWAY café

2019 | Bucharest, România

Galerie de imagini

Scopul principal al Fox Away a fost de a proiecta o cafenea cu o identitate clar definită și remarcabilă - o cafenea în care toată lumea se poate opri pentru o scurtă pauză, unde cafeaua și atmosfera te tentează să intri și să te relaxezi.

Spațiul său limitat a fost una dintre provocările proiectului, prin urmare a direcționat procesul de proiectare către planificarea spațiului multifuncțional. Restricția impusă de tâmplăria existentă (nu au fost posibile intervenții asupra acesteia) a fost transformată într-un avantaj prin integrarea armonioasă a culorii sale în brandul nou-născut. Rezultatul este un dialog coerent de materiale, texturi și nuanțe amestecate pentru a crea identitatea finală a lui Fox Away.

Între timp, numele facilității a fost schimbat în Kohi Coffe Shop.

Ceea ce face acest proiect unic este fluiditatea care definește designul interior. Implică continuitate vizuală, care este posibilă prin utilizarea aceluiași material, colecția de PVC Tarkett - Acczent Platinium 100, pe câteva suprafețe: pereți, bănci, pardoseală și bar. În acest fel, limitele vizuale dintre elemente dispar, ceea ce creează impresia unui spațiu mai mare.

Acczent Platinium este o pardoseală PVC inovatoare, extrem de durabilă, compactă, pentru uz comercial. Grosimea stratului de uzură din această colecție de PVC eterogen este de 1,02 mm, permițând designului să aibă adâncime și să rămână extrem de stabil în timp. Colecția Acczent Platinium este tratată cu protecția noastră de suprafață Top Clean XP, care oferă o durabilitate excepțională și o întreținere rentabilă. Această colecție este, de asemenea, disponibilă într-o versiune acustică - colecția Tapiflex Platinium, ambele făcând parte dintr-o soluție complet integrată constând în soluții de finisare pereți, pardoseli, inclusiv pentru spații umede, precum și produsele însoțitoare. Toate produsele sunt 100% fără ftalați.

Colecție sugerată

Despre

O cafenea cu o identitate remarcabilă, un loc în care toată lumea se poate opri pentru o pauză, unde cafeaua și atmosfera specifică locației te tentează să intri și să te relaxezi.

Designer / Arhitect

VIM Studio

Segment

Categorie produs