Parchet de stejar. Descoperă parchetul rezistent și frumos

Parchet de stejar. Descoperă parchetul rezistent și frumos

Grație aspectului unic al unui parchet din stejar, eleganța și rafinamentul pe care le emană se vor regăsi în fiecare încăpere. Acesta reprezintă o alegere ideală pentru orice tip de spațiu interior pentru că pe lângă aspectul cu adevărat deosebit, parchetul din lemn triplustratificat reprezintă și o alegere practică, atât din motive ce țin de durabilitate, rezistență la uzură, cât și de confort.
 

Parchet din lemn de stejar alb

Există mai multe tipuri de design de parchet, iar cel din lemn de stejar alb reușește să se mențină la înălțimea așteptărilor clienților de fiecare dată. Parchetul potrivit trebuie să se încadreze perfect în designul interior și să îmbogățească aspectul camerelor. Poți alege în funcție de culoarea dorită. Parchetul alb oferă grație și eleganță. 
 

model de parchet din lemn de stejar alb: White Moscow (decor living)

Parchet de stejar gri

Nuanța de stejar gri este perfectă pentru interiorul oricărei case ce se vrea a fi un spațiu ideal și confortabil. Parchetul din lemn Tarkett este de o excelentă calitate, ușor de montat, de întreținut și potrivit pentru încălzirea în pardoseală.
 

Parchet de stejar maro

Poți găsi mai multe tipuri de parchet de stejar maro în colecțiile noastre. Indiferent de stilul ales, lemnul este rezistent la uzură, ușor de curățat și cu o remarcabilă rezistență la zgârieturi. Va dezvolta o personalitate unică și va reflecta în același timp stilul fiecăruia în parte. După o perioadă mai lungă de folosire, parchetul va putea fi reșlefuit pentru a-și păstra aspectul original.
 

model de parchet de stejar maro: Stejar Periat Baron

Parchet de stejar bej

Pentru parchetul de stejar bej există numeroase variante care se regăsesc în colecțiile Salsa, Premium și Classic. Ideale pentru o casă primitoare și confortabilă, colecțiile Tarket vin să întregească apartenența unui loc pe care îl numim acasă. 

Parchet de stejar auriu

Parchetul rezistent la uzură, uşor de curăţat şi aproape imun la zgârieturi. În timpul anilor, aspectul acestui parchet elegant va dezvolta o personalitate unică, ce va reflecta stilul tău de viaţă. După o perioadă de folosire și uzură, se poate rașcheta din pardoseala multistratificată, până la 4 – 5 ori. 
 

Parchet din stejar deschis

Este o selecție de parchet din lemn de stejar triplustratificat imprimat digital, cu design elegant și o structură de calitate superioară. Parchetul din lemn de stejar deschis este realizat cu ajutorul unei tehnologii inovatoare de imprimare digitală pe parchet. Are principale caracteristici durabilitatea și rezistența. Îl fac astfel ideal pentru toate zonele casei, mai ales cele cu trafic intens. 
 

Parchet din stejar închis

Caracteristicele generale ale acestui tip de parchet sunt: instalare ușoară și rapidă, ușor de întreținut și potrivit pentru instalare peste sisteme de încălzire sub pardoseală. Combină diferite structuri de pardoseli periate și culori, cu scopul de a oferi frumusețe și confort oricărei camere în care este instalat. 
 

Parchet de stejar antichizat

Indiferent de stilul tău de parchet, cel de stejar antichizat este întotdeauna potrivit. De la nuanţe deschise la culori profunde, oferă o varietate extraordinară de modele. Este un parchet din lemn rezistent la uzură, ușor de curățat și cu o remarcabilă rezistență la zgârieturi, care va dezvolta o personalitate unică, ce reflectă stilul tău de viață.
 

Cum alegi un parchet din lemn de stejar triplustratificat

Parchetul Tarkett este realizat din lemn de înaltă calitate și se regăsește într-o gamă variată de culori și esențe nobile. Descoperă varietatea de design și află mai multe informații despre performanțele tehnice din broșura colecțiilor de parchet din lemn sau poți să vizitezi Centrul de Documentare.
 

Camere cu parchet din stejar, pentru inspirația ta

Parchetul din stejar creează spații uimitoare. În fața șemineului, parchetul din stejar creează o stare de relaxare. 
Tonurile calde ale lemnului redau o atmosferă reconfortantă, iar designul unic îl face să iasă în evidență. 
 

 Parchet de stejar instalat intr-o camera de zi moderna
 Parchet de stejar