Totul despre pardoseli
Covoare pentru living
Covoarele reprezintă ultimul finisaj în amenajările interioare, inclusiv atunci când vorbim despre living, iar pe lângă faptul că acestea au un rol vizual, care este extrem de important, ele îndeplinesc mai multe cerințe: oferă căldură, confort și, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului din interior.
Sustenabilitate

Alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă

Ne-am asumat un angajament față de standardele înalte cu privire la materialele folosite, pentru a face schimbări pozitive si sustenabile în favoarea oamenilor și planetei. Pentru noi, aceasta înseamnă depășirea standardelor de calitate a aerului din interior, instituirea unor norme de materiale sănătoase, reducerea amprentei de carbon și crearea unei economii circulare susținută de principiile Cradle to Cradle®. 

Sustenabilitate Ultimele noutăți
Pentru noi, grija față de planetă este mai mult decât un slogan - este un angajament concret spre sustenabilitate. La Tarkett, integrăm principiile economiei circulare în activitățile noastre zilnice, vizând astfel utilizarea eficientă a resurselor și promovarea reciclării. Fiecare zi este o oportunitate să arătăm că un viitor sustenabil nu e doar un ideal, ci e o realitate pe care o construim împreună, pas cu pas.
Academia Tarkett

Academia Tarkett

Academia Tarkett reprezintă un centru de instruire din Bačka Palanka, unde arhitecții, designerii de interior, partenerii de vânzări Tarkett găsesc răspunsuri la cerințele specifice proiectelor de arhitectură, sfaturi legate de selectarea unei pardoseli adecvate, precum și cu privire la montare și întreținere, întrebări legate de vânzări și așa mai departe. 

Referințe

Referințe

De la idee la realizare, inspirați-vă din produsele Tarkett în viața reală.

Referințele noastre
Citiți mai mult
Referințe - DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton Bruxelles este un hotel cu opt etaje, situat la câteva minute de principalele atracții ale orașului. Construit în 1910, reprezintă un reper art deco, deținut din anul 2003 de compania Pandox. Hotelul complet renovat și redecorat are 354 de camere și apartamente, toate având un aspect autentic și modern, cu un design îndrăzneț și vesel.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
TANGO
Selectați un design
Parchet din lemn

TANGO

Tango este un parchet de lux multistratificat, din lemn de înaltă calitate. Liniile sale pure și materialul elegant vor aduce un stil exotic și confort casei dumneavoastră. Acest parchet este disponibil în câteva specii de lemn diferite (stejar, frasin și mahon african) și într-o gamă largă de culori și decoruri moderne. Mat sau lucios, cu șanfren mini sau maxi, acest parchet va aduce frumusețe și eleganță casei dumneavoastră, fiind, totodată, rapid de instalat și ușor de întreținut. Lacul Proteco Strong rezistă mult timp și este dublu întărit, fiind unul dintre cele mai puternice de pe piaţă. Parchetul de lux din colecția Tango oferă rezistentă la microzgârieturi, precum și la uzură. Are o structură stabilă, un sistem de blocare puternic şi unul dintre cele mai durabile lacuri de pe piață. Pardoselile din lemn Tarkett sunt de o înaltă calitate și performanță.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tratament pentru suprafață: Proteco Natura, Lac Proteco
Grosime totală: 14 mm
Suprafață per cutie: 2,180 m²
Grosimea stratului de uzură: 2,80 mm
Greutate de bază: 7,5 kg/m²
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Accesorii

Alege cu atenție accesoriile potrivite pentru o amenajare completă a pardoselii din spațiul tău. Tarkett oferă o varietate de soluții în materie de accesorii, de la plinte și profile de trecere până la soluții pentru montarea parchetului pe perete, toate disponibile în diverse designuri și culori.

Parquet accessories range

De ce să alegi un parchet de lux pentru spațiul tău

Parchetul de lux înseamnă, în primul rând, o pardoseală confortabilă. Textura lemnului, modul în care parchetul acoperă suprafața locuinței, totul oferă senzația de bunăstare pe care ți-o dorești. 

Parchetul din colecția TANGO se remarcă prin structura și aspectul de lemn inegalabile, durabile și ușor de întreținut. O pardoseală luxoasă, care nu se va demoda și care își va păstra aspectul neschimbat pentru mult timp, indiferent de camera în care va fi montată. Descoperă variantele de design disponibile și alege-o pe cea care se potrivește cel mai bine cu preferințele tale. Desigur, contactează-ne dacă ai nevoie de informații suplimentare. 
 

    Specificații tehnice și de mediu
    DESCOPERĂ TANGO