Quartier Gramont - Complex rezidential

Quartier Gramont - Complex rezidential

2020 | Bucharest, România

Galerie de imagini

Situat aproape de cele mai importante atracții, complexul rezidențial Quartier Gramont este perfect poziționat pentru a vă permite să vă bucurați de tot ceea ce oferă Bucureștiul.

Cu o arhitectură dinamică și modernă, care păstrează bogata istorie a zonei, fiecare unitate a complexului este proiectată astfel încât să reflecte mediul și împrejurimile. Fațada existentă a fostei fabrici de parfumuri a fost complet păstrată, restaurată și integrată într-un nou proiect care onorează parfumeria Maison Mignot-Boucher, una dintre primele parfumerii din lume.

Cu peste 130 de ani de experiență în producția de lemn stratificat, Tarkett a oferit parchetul din lemn ca alegere perfectă pentru acest proiect.

Parchetul Tarkett este o pardoseală 100% din lemn cu construcție multistrat, iar producția parchetului se realizează în cea mai modernă fabrică de parchet din Europa, care se află în Bačka Palanka. Cu mai bine de un deceniu în urmă, Tarkett a lansat un nou tip de parchet în Serbia, parchetul finisat, care este livrat sub formă de scânduri. Este o pardoseală din lemn finisată care poate fi instalată imediat și este gata de utilizare imediat după instalare.
 

Colecții sugerate

Despre

Situat în centrul orașului, Quartier Gramont este un complex rezidențial în care patrimoniul cultural este adus în prim plan. Parchetul Tarkett cu o tradiție veche de peste 130 de ani a fost alegerea

Contractant

Comnord

Proprietarul clădirii

Comnord

Segment

Categorie produs