Spitalul Noordwest Ziekenhuis

Spitalul Noordwest Ziekenhuis

2020 | Den Helder, Netherlands

Galerie de imagini

Conceptul

Noordwest Ziekenhuisgroep este o instituţie medicală cu sedii în Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Limmen, Schagen și Texel. Este un spital clinic de nivel superior, cu un sistem educaţional foarte bun, astfel încât pacienții să poată beneficia de servicii medicale cât mai performante. 
Colecţia de pardoseală IQ Optima a companiei Tarkett a fost aleasă de Noordwest Ziekenhuis Group în decursul a mai multor ani, astfel că la renovarea locaţiei, în topul preferinţelor s-au situat tot produsele oferite de aceştia, respectiv pardoseala IQ Natural și Wallgard.
Întrucât Noordwest Ziekenhuisgroep a apreciat întotdeauna performanţele ecologice și economice ale companiei Tarkett, noua pardoseală IQ Natural, care este durabilă și reciclabilă, a fost alegerea ideală pentru proiectul Secţiei de Terapie Intesivă din Den Helder.
  
 

Interviu cu Sietske de Graaff, Manager de proiect - Imobiliare și Construcții
 
De ce ați ales pardoseala din colecţia IQ Natural?

Leeuwenkamp Architects colaborează de foarte mult timp cu Tarkett pentru diverse proiecte de spitale, astfel încât ei ne-au putut recomanda produsele cele mai bune. Au ales acest pardoseală pentru că este foarte rezistentă, igienică şi durabilă, în special pentru zonele cu trafic intens, cum sunt spitalele.
  
 Cât de importanţi sunt factorii de mediu şi cei ecologici, în alegerea unei pardoseli potrivite ?

Sustenabilitatea și alegerea produselor sigure pentru mediu devin din ce în ce mai importante în procesul decizional din cadrul Organizaţiei Noordwest Ziekenhuis. Am ales o pardoseală care nu este doar durabilă, dar si care poate fi reciclată în pardoseli noi. Prin această alegere, susţinem viziunea companiei Tarkett cu privire la conservarea unui mediu sănătos.
 
Cât de importante sunt emisiile scăzute de carbon și de ce?
 
Emisiile scăzute de CO2 reprezintă un criteriu esenţial, în alegerea pardoselii, iar Tarkett a respectat întotdeauna aceste cerinţe impuse la nivel mondial. Caracteristicile durabile ale colecției iQ în combinație cu metoda de instalare uşoară, rezistenţa, capacitatea de a păstra un mediu igienic, proprietățile remarcabile de întreținere și estetica fac din această pardoseală soluția ideală pentru spitalul nostru.

Cât de importantă a fost bunăstarea pacienților și a personalului?
 
Bunăstarea lor este prioritatea noastră principală, motiv pentru care am ales compania Tarkett care își propune să ofere soluții sustenabile ce contribuie la un mediu de viaţă mai sănătos şi mai sigur.
  
 
Ce feedbackuri aţi primit?

 
Tuturor le-a plăcut foarte mult noua pardoseală din Secţia de Terapie Intensivă a spitalului. Am fost foarte mulțumiți de rezultatele obţinute și așteptăm cu nerăbdare să reluăm colaborarea pentru urmatoarele proiecte de construcție și renovare.
 

 

 

Photo Shooting : Rien van Zuijlen

Making conscious choices. For people and the planet.
Tarkett Human-Conscious DesignTM

 

 

 

Colecții sugerate

Despre

Citiţi mai multe despre contribuţia pe care a avut-o Tarkett la renovarea spitalului Noordwest Ziekenhuis din Olanda, cu pardoseala din PVC, colecţia iQ Natural.

Designer / Arhitect

Leeuwenkamp Architects

Segment

Categorie produs