Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Home Parchet din lemn TANGO VINTAGE BORDEAUX
Parchet din lemn

TANGO VINTAGE - BORDEAUX

Colecţia de parchet uleiat Tango Vintage vă oferă, prin designul unic şi efectele sale speciale, o gamă largă de posibilităţi pentru a vă exprima. Fiecare design al acestor pardoseli vintage de lemn uleiat are o frumuseţe unică, oferind un amestec de tradiții construite timp de secole şi de culori şi texturi contemporane.

Remarcabil de versatil şi cu o calitate ridicată, parchetul de lemn uleiat Tango Vintage reprezintă o investiţie inteligentă de care vă veţi bucura pentru o viaţă. Acest model de parchet vintage este rezistent la uzură și zgârieturi, uşor de curăţat, iar în timpul anilor, aspectul podelei va dezvolta o personalitate unică, ce vă reflectă stilul de viaţă. Dacă după o perioadă de uzură doriţi să recuperaţi aspectul original al parchetului din lemn, puteţi pur şi simplu să rașchetați pardoseala vintage, până la 4-5 ori! Sistemul de blocare ”T-Lock” face montarea parchetului foarte uşoară.

vAceastă pardoseală din lemn natural uleiat poate fi îndepărtată şi chiar reutilizată, fără nevoia de a folosi instrumente complicate. Parchetul uleiat Tarkett are o structură stabilă şi un sistem de blocare puternic, cu unul dintre cele mai durabile lacuri de pe piaţă.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tratament pentru suprafață: Ulei Proteco Hardwax
Grosime totală: 14 mm
Grosimea stratului de uzură: 3,60 mm
Greutate de bază: 7,5 kg/m²
Sistem de îmbinare: T-Lock
Scândură (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format

Accesorii

Alege cu atenție accesoriile potrivite pentru o amenajare completă a pardoselii din spațiul tău. Tarkett oferă o varietate de soluții în materie de accesorii, de la plinte și profile de trecere până la soluții pentru montarea parchetului pe perete, toate disponibile în diverse designuri și culori.

Parquet accessories range
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ TANGO VINTAGE