Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Home Parchet din lemn BOLERO STEJAR GREY
Parchet din lemn

BOLERO - STEJAR GREY

Umpleţi-vă casa cu nuanțe naturale din colecţia de parchet modern Bolero! Farmecul special şi aspectul deosebit al acestei pardoseli din lemn vă vor aduce momente confortabile. Navigaţi prin diferitele culori şi structuri de parchet de stejar, parchet de frasin sau parchet de fag. Rezistent la uzură, uşor de curăţat şi rezistent la zgârieturi, acest parchet modern din lemn va dezvolta de-a lungul anilor o personalitate unică, ce vă reflectă stilul de viaţă. Dacă după o perioadă de uzură doriţi să recuperaţi aspectul original, puteţi pur şi simplu să rașchetați din nou podeaua de lemn multistrat, până la 4-5 ori! Sistemul de blocare ”T-Lock” de care dispune acest parchet modern face montarea ușoară. Pardoselile din lemn de la Tarkett pot fi îndepărtate şi chiar reutilizate, fără ajutorul unor instrumente complicate. Pardoselile Tarkett au o structură stabilă şi un sistem de blocare puternic, cu unul dintre cele mai durabile lacuri de pe piaţă.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tratament pentru suprafață: Proteco Natura
Grosime totală: 14 mm
Grosimea stratului de uzură: 2,80 mm
Sistem de îmbinare: T-Lock
Specii de lemn: Stejar
Scândură (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format

Accesorii

Alege cu atenție accesoriile potrivite pentru o amenajare completă a pardoselii din spațiul tău. Tarkett oferă o varietate de soluții în materie de accesorii, de la plinte și profile de trecere până la soluții pentru montarea parchetului pe perete, toate disponibile în diverse designuri și culori.

Parquet accessories range
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ BOLERO