Academia Militară de Medicină

Academia Militară de Medicină

2010 | Belgrade, Serbia

Galerie de imagini

Începutul instalării de pardoseli și tapet Tarkett la Academia Militară de Medicină din Belgrad datează din anul 2010. Instalarea a fost efectuată treptat, cu atenţie sporită la alegerea tipurilor de produse care îndeplinesc criteriile esenţiale specifice fiecărei secţii în parte.

Spaţiile acestei clădiri renumite au fost expuse traficului intens de persoane și echipamentelor speciale (pacienți, personal, scaune cu rotile ...). În fotografiile atașate acestui text puteți observa cum s-a menţinut pardoseala Tarkett în decursul a celor 10 ani de când a fost instalată.
În rândurile de mai jos găsiţi opiniile angajaţilor VMA, cu privire la produsele Tarkett:

  „Alegând din oferta diversificată pe care compania Tarkett o oferă, Academia Militară de Medicină a optat pentru instalarea mai multor tipuri de pardoseală (iQ Megalit, iQ Granit, iQ Optima, iQ Toro SC) și tapet (Wallgard). Pardoselile și tapetul mai sus menționate au fost instalate în incinte care deservesc diverse scopuri, cum ar fi: cabinete medicale, dispensare, săli de operații, laboratoare, birouri, hale, săli de diagnosticare, incinte care găzduiesc echipamente medicale. Pe tot parcursul instalării produselor, am dispus de asistență tehnică oferită de compania Tarkett, fiind astfel capabili să rezolvăm cu promptitudine eventualele probleme apărute în timpul procesului de instalare. Montarea pardoselilor și a tapetului în academie s-a realizat sub atenta supervizare a echipei Tarkett pentru a se respecta toate procedurile tehnologice. Totodată, ni s-au oferit instrucțiuni detaliate cu privire la mentenanţă.

Având în vedere modul remarcabil în care produsele Tarkett s-au menţinut pe parcursul a celor 10 ani de la instalarea lor în Unitatea Academiei Militare de Medicină, putem spune că suntem mulțumiți, întrucât au îndeplinit pe deplin cerințele și așteptările noastre, atât în ceea ce privește durabilitatea și calitatea, cât şi întreţinerea uşor de făcut. De asemenea, ne declarăm foarte interesaţi de o viitoare colaborare la fel de reuşită, cu compania Tarkett din Bačka Palanka. 
 
 

VMA este o instituție medicală, educațională și științifică, de cercetare de înaltă clasă, cu o reputație recunoscută la nivel internațional. A fost fondată în 1844, în timp ce Facultatea de Medicină de la Universitatea de Apărare VMA, care educă generațiile viitoare de medici militari, a fost fondată în 2009. VMA este, de asemenea, cunoscut ca un centru de activități științifice și de cercetare semnificative. Funcționează în cadrul Ministerului Apărării și datorită organizației sale militare și angajaților săi devotați, a fost premiat ca fiind o instituție medicală în conformitate cu cele mai înalte standarde mondiale.

 

Photoshooting realizat în anul 2021.

 

Colecții sugerate

Despre

Descoperă modul în care s-a meţinut pardoseala Tarkett la Academia Militară de Medicină, după mai mult de 10 ani de utilizare.

Proprietarul clădirii

VMA

Segment

Categorie produs