Showroom Floor Design

Showroom Floor Design

2020 | Banja Luka, Bosnia şi Herțegovina

Galerie de imagini

Floor Design – Micul univers al parchetului - este o companie cu  sucursala în centrul orașului Banja Luka, oferind soluţii de pardoseală pentru orice domeniu. 

Se remarcă pe piață prin gama completă de servicii oferite clienților săi – de la selecție, la montarea parchetului. O echipă profesionistă de montatori este disponibilă clienților.  

Cu ajutorul companiei Tarkett, ei au creat un nou showroom, în care se regăseşte o gamă largă de pardoseli destinată diveselor spaţii. Designul conceptual al clădirii precum și modelul atractiv de pardoseală au fost create de arhitecții de la Model Art în Novi Sad. Au fost folosite diferite categorii de pardoseli: Parchet din lemn - colecția Step L&XL; LVT - iD Click Ultimate 55-70 & 55-70 Plus, iD Square, Mochetă - Desso Fields & Traverse, Parchet laminat - colecția Dynasty 1233.

Ca și companie, Tarkett promovează o bună colaborare și comunicare cu partenerii săi pentru că este modul potrivit de a clădi succesul împreună. Designul parchetului alături de comunicarea productivă sunt exemple ale profesionalismului companiei Tarkett.
 

 

 

Colecții sugerate

Despre

Noul showroom Floor Design din Banja Luka, partenerul companiei Tarkett, vă oferă multiple soluţii de pardoseală.

Proprietarul clădirii

Floor Design

Segment

Categorie produs