Park 11

Park 11

2020 | Belgrade, Serbia

Galerie de imagini

Oaza pașnică, plină de verdeaţă, locurile de joacă pentru copii, precum şi prezenţa unui râu in apropiere, fac din Park 11 un spațiu ideal pentru relaxare, recreere și socializare. Arhitectura exuberantă a peisajului, fântâna, drumurile mărginite de copaci și grădina situată pe un platou din piatră descriu pacea și armonia la care orice persoană visează.
 
Apartamentele PARK 11 îndeplinesc standarde înalte de funcționalitate care se conformează tendințelor globale în designul modern. Facilitățile tehnice, materialele și echipamentele de înaltă calitate selectate contribuie la realizarea unui spaţiu perfect.
 
Alegerea parchetului Tarkett, din colecția Step XL&L s-a dovedit a fi varianta cea mai potrivită. Datorită designului său exclusivist, această pardoseală sofisticată și elegantă va desăvârşi armonios interiorul oricărui apartament.
 
Pardoseala Tarkett performantă este tratată cu lacul Protecto Unic imediat după momentul fabricaţiei, fapt ce contribuie la limitarea costurilor şi timpului necesar mentenanţei. Sistemul simplu T-Lock permite instalarea ușoară și creează o suprafață netedă, facilitând întreținerea pardoselii. Colecţia Step L&XL are garanție de 30 de ani și se caracterizează prin durabilitate excelentă, fiind foarte rezistentă la eventualele şocuri.

 

 


 

Colecție sugerată

Despre

Park 11 este un complex rezidenţial cu un design modern, elegant şi rafinat. Parchetul Tarkett se armonizează perfect cu decorul apartamentelor.

Designer / Arhitect

Energoprojekt

Contractant

MCS

Segment

Categorie produs