Clădire rezidenţială

Clădire rezidenţială

2021 | Tivat, Muntenegru

Galerie de imagini

Alegerea potrivită de pardoseală poate transforma căminul dvs. într-un mediu prietenos și primitor.  

Nimic nu se poate compara cu aspectul lemnului natural: frumusețea, rezistența și caracteristicile sale remarcabile aduc autenticitate fiecărui interior.
 

Parchetul Tarkett din colecția Step XL&L, care a fost selectat pentru această clădire rezidențială din Tivat, este un tip de pardoseală rafinată și elegantă cu un design perfect. 

Este disponibilă într-o gamă variată de nuanţe: de la frumusețea neegalată a lemnului natural, la lemnul vopsit sau pardoseala din lemn al cărei design este creat prin tehnologia de imprimare digitală inovatoare. Este un parchet triplustratificat fabricat dintr-o piesă de lemn tratată cu lacul unic Proteco, care necesită costuri și timp minim pentru curățare. Sistemul simplu T-Lock permite o montare ușoară și creează o suprafață fină, care face mai ușoară întreținerea parchetului.

STEP XL&L are o garanție de 30 ani și oferă stabilitate și siguranţă, astfel încât nu vor exista inconveniente precum fisuri sau crăparea parchetului. 
 

 

 

 

Colecție sugerată

Despre

Tarkett a furnizat 800 de m² de parchet Tarkett, din colecţia Step XL&L, pentru realizarea proiectului clădirii rezidenţiale din Tivat.

Contractant

Ćilimara, Podgorica

Proprietarul clădirii

LD group

Segment

Categorie produs