Complexul rezidenţial LUXURIA

Complexul rezidenţial LUXURIA

2020 | Bucharest, România

Galerie de imagini

Modern si exclusivist, LUXURIA este un complex rezidenţial ce oferă un ambient deosebit sub toate aspectele, începând de la granit şi marmură, apartamente spaţioase, elemente atent selecţionate şi detalii de finisaje.

Designul și arhitectura complexului LUXURIA sunt o expresie a minimalismului și stilului modern, îmbinate armonios cu principiile Feng Shui. Stilul arhitectural exterior emană rafinament prin linii drepte, clare, fara decoraţiuni excesive.

Aspectul vizual plăcut este datorat zonelor verzi, completat de uşi mari de sticlă, ce permit fiecărui apartament să aibă multă lumină naturală.

Este primul ansamblu rezidențial din București, al cărui proiect a fost distins cu Certificarea BREAM Excelent. A fost conceput pentru a fi clasificat în clasa energetică A și pentru a aparține categoriei „clădire verde”. Pardoseala selectată a fost parchetul Tarkett, deoarece se încadrează în acest concept datorită tuturor caracteristicilor sale.

Nivelul BREAM îmbunătățește bunăstarea locuitorilor din clădirile certificate, contribuind în același timp la protecția resurselor naturale. Clădirile se remarcă prin durabilitate, sustenabilitate, calitatea construcției, eficiența consumului și, implicit, reducerea costurilor.

 

 

Colecție sugerată

Despre

Modern şi exclusivist, complexul rezidential LUXURIA, amenajat cu parchetul Tarkett oferă un ambient elegant şi primitor locatarilor săi.

Contractant

AxPerpetuum

Segment

Categorie produs