Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Arcadia WHITE GREY
Covor PVC eterogen

RUBY 70 - Arcadia WHITE GREY

Acczent Excellence Ruby 70  este o pardoseală de siguranță rentabilă, cu proprietăţi premium. Colecția cuprinde peste 30 de modele inspirate de natură, inclusiv textură de lemn, atât în ​​nuanțe discrete, cât și în nuanțe închise şi granulate, precum și o serie de modele minerale atemporale într-o varietate de culori sofisticate. Această pardoseală este prevăzută cu o aderenţă specială pentru a proteja împotriva alunecărilor și căderilor, ceea ce o face ideală pentru zonele cu trafic intens care necesită o siguranță suplimentară. Suprafaţa este tratată cu protecția pentru suprafețe Top Clean XP, pentru o durabilitate extinsă și o întreținere rentabilă.
Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen (ISO 10582)
Clasificare comercială: 34 Foarte intens
Clasificare industrială: 43 Intens
Tratament pentru suprafață: TopClean
Grosime totală: 2 mm
Rolă (2 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ RUBY 70