Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Clic BLACK
Covor PVC eterogen

70 TOPAZ - Clic BLACK

Topaz 70 oferă o colecție de pardoseli rafinate din vinil, cu decoruri calde și naturale de lemn, beton și ceramică, care creează un mediu liniștit și familial. Topaz 70 este o pardosea antiderapantă, care oferă performanțe bune în zone unde rezistența la alunecare este esențială. Topaz 70 îmbunătățește percepția și bunăstarea vizuală a rezidenților vârstnici, deoarece peste 50% a culorilor din această gamă au o valoare LRV (valoare de reflectare a luminii) de 20-40%. Colecția Topaz 70 are proprietăți acustice bune de 13dB și este disponibilă în formate de 2, 3 și 4 metri, ceea ce face posibilă o instalare fără sudură, care se potrivește cu oricare spațiu.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen (ISO 10582)
Clasificare comercială: 34 Foarte intens
Clasificare industrială: 43 Intens
Tratament pentru suprafață: TopClean
Grosime totală: 2,50 mm
Rolă (3 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ 70 TOPAZ