Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Home Covor PVC omogen ECLIPSE PREMIUM Eclipse LIGHT GREY 0701
Covor PVC omogen

ECLIPSE PREMIUM - Eclipse LIGHT GREY 0701

Pardoselile din vinil omogen Eclipse Premium combină calitatea, funcționalitatea și costurile reduse de întreținere pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi cele din învăţământ și din instituţiile medicale. Tratamentul nostru pentru suprafeţe cu PUR marcă înregistrată XR garantează o protecție sporită și o întreținere mai ușoară. Eclipse Premium este disponibilă într-o paletă atractivă neliniară de 66 de culori, armonizată cu celelalte produse și accesorii ale colecţiei adaptabile Premium.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil omogen (ISO 10581)
Clasificare comercială: 34 Foarte intens
Clasificare industrială: 43 Intens
Tratament pentru suprafață: PUR Ranforsat
Grosime totală: 2 mm
Placă (2 ref.)
Rolă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ ECLIPSE PREMIUM