Tendințe și Inspirație

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Folosiți simulatorul nostru unic pentru vizualizarea camerei – Room Designer și verificați soluțiile unice propuse. 

Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Academie & Servicii
Academia Tarkett & Showroom
Academia Tarkett este un centru de training și showroom pentru pardoselile Tarkett, în Bačka Palanka, evidențiându-se drept locul unde arhitecții, designerii de interior și partenerii Tarkett pot găsi soluții pentru diverse proiecte arhitecturale, pot cere sfaturi din sfera designului interior, vânzări și multe altele. Locul unde montatorii își dezvoltă cunoștințele și își îmbunătățesc tehnicile de instalare a pardoselilor Tarkett.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
  Home Sisteme pentru spații umede GRANIT MULTISAFE
  Selectați un design
  Sisteme pentru spații umede

  GRANIT MULTISAFE

  Granit Multisafe este o pardoseală antiderapantă extrem de durabilă, care ajută la prevenirea riscului de alunecare in zone cu umiditate și cu trafic intens din spatii ca școli, spitale sau alte spatii publice cum ar fi băile publice și cabinele de duș. O suprafață solidă, antiderapantă, asigură un nivel ridicat de protecție, chiar dacă podeaua este alunecoasă din cauza prezentei apei sau a săpunului. Cele 16 culori sunt concepute special pentru a se armoniza cu celelalte produse și accesorii ale colecției iQ Granit.

  Caracteristici principale
  Specificații tehnice și de mediu
  Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil omogen (ISO 10581)
  Clasificare comercială: 31 Moderat
  Clasificare industrială: 43 Intens
  Tip de format: Rolă
  Tratament pentru suprafață: iQ PUR
  Găsiți GRANIT MULTISAFE potrivită nevoilor tale
  Specificații tehnice și de mediu
  DESCOPERĂ GRANIT MULTISAFE