Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
GRANIT MULTISAFE
Selectați un design
Sisteme pentru spatii umede

GRANIT MULTISAFE

Granit Multisafe este o pardoseală antiderapantă extrem de durabilă, care ajută la prevenirea riscului de alunecare in zone cu umiditate și cu trafic intens din spatii ca școli, spitale sau alte spatii publice cum ar fi băile publice și cabinele de duș. O suprafață solidă, antiderapantă, asigură un nivel ridicat de protecție, chiar dacă podeaua este alunecoasă din cauza prezentei apei sau a săpunului. Cele 16 culori sunt concepute special pentru a se armoniza cu celelalte produse și accesorii ale colecției iQ Granit.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil omogen (ISO 10581)
Clasificare comercială: 31 Moderat
Grosime totală: 2,50 mm
Greutate de bază: 3010 g/m²
Metodă de instalare: Montare cu adeziv
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ GRANIT MULTISAFE