Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Granit GREEN 0694
Pardoseli antiderapante

GRANIT SAFE.T - Granit GREEN 0694

Granit Safe.T este o pardoseală durabilă pentru spațiile umede cu trafic intens, unde siguranța este extrem de importantă. Oferă o aderență confortabilă la mers și reduce riscul de alunecare, chiar și atunci când este umedă sau stropită cu săpun. Și pentru a o menține în permanență curată, tratamentul nostru de suprafață marcă înregistrată Safety Clean XP protejează împotriva petelor și ușurează întreținerea pardoselii pentru umezeală. Cele 16 culori sunt special concepute pentru a se armoniza cu celelalte produse și accesorii ale colecţiei versatile <a href="https://www.tarkett.ro/ro_RO/colectie-C000120-iq-granit" target="_blank">iQ Granit</a>.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseli din clorură de polivinil cu rezistență la alunecare îmbunătățită prin particule (EN 13845)
Clasificare comercială: 34 Foarte intens
Clasificare industrială: 42 General
Tratament pentru suprafață: Safety Clean XP
Grosime totală: 2 mm
Rolă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ GRANIT SAFE.T