Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
iQ Granit Acoustic
Selectați un design
Covor PVC omogen

iQ Granit Acoustic

iQ Granit Acoustic oferă performanțe remarcabile, sporind în același timp confortul sub picioare și reducând sunetul cu 15 dB. Este proiectat pentru zonele cu trafic intens în care este necesară liniștea, cum ar fi coridoarele și camerele pacienților, este extrem de durabil și rezistent la uzură, pete și abraziune. Pentru menținere, nu este necesară lustruirea sau ceara, ci este suficientă o simplă șlefuire uscată pentru a reda aspectul inițial acestei pardoseli. Cele 20 de culori sunt special concepute pentru a se coordona cu celelalte produse și accesorii din soluțiile multiple ale colecției iQ Granit.
Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen pe spumă (ISO 11638)
Clasificare comercială: 34 Foarte intens
Clasificare industrială: 42 General
Tratament pentru suprafață: New iQ PUR
Grosime totală: 3,50 mm
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ iQ Granit Acoustic