Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Natural ORANGE 0846
Covor PVC omogen

iQ NATURAL - Natural ORANGE 0846

iQ Natural este prima pardoseală sustenabilă realizată din PVC bio-atribuit, care înlocuiește uleiul fosil tradițional cu materie primă regenerabilă - produs pe baza principiilor echilibrului de masă și certificat de auditori terți. Colecția iQ Natural se evidențiază astfel drept o soluție de pardoseală PVC care oferă, datorită coținutului, o reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră de 50%, în comparație cu pardoselile de PVC omogene medii. Pardoseala sustenabilă din PVC iQ Natural se numără printre soluțiile cu cel mai scăzut conținut de carbon de pe piață. Sunt disponibile 35 de designuri în culori variate, de la clasicul negru până la verde deschis sau galben solar.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Homogeneous vinyl floor covering with renewable plasticizer
Clasificare comercială: 34 Foarte intens
Clasificare industrială: 43 Intens
Tratament pentru suprafață: New iQ PUR
Grosime totală: 2 mm
Rolă (1 ref.)
Dală (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service

Tarkett susține procesele de utilizare responsabilă a PVC-ului din pardoseli

Rezistent, durabil și reciclabil: trei motive pentru care iubim pardoseala din PVC.

Sustainability of PVC and responsible use of PVC at Tarkett
Specificații tehnice și de mediu

Descoperă noua generație a colecției iQ Natural

Descoperă cele 5 povești din spatele varietății de design a colecției iQ Natural, inspirate din natură 

DESCOPERĂ iQ NATURAL