Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Optima LIGHT BEIGE 0821
Sisteme pentru spatii umede

iQ OPTIMA (1.5 mm) - Optima LIGHT BEIGE 0821

Dispunând de un model elegant de travertin, pardoseala din vinil iQ Optima (1,5 mm) aduce un design direcțional curat și sofisticat pentru zonele umede cu trafic intens. De asemenea, ideală pentru tapetarea locuinţei, poate fi instalată vertical și orizontal pentru a reduce numărul îmbinărilor. Această colecţie din gama iQ oferă durabilitate extremă, precum și rezistență la uzură superioară, rezistență la pete și la abraziune pentru zonele cu trafic intens. Nu are nevoie de lustruire sau ceruire, o simplă curățare uscată este suficientă pentru a restabili aspectul original al suprafeţei. Cele 10 culori se armonizează cu celelalte produse și accesorii ale colecţiei versatile iQ Optima.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil omogen (ISO 10581)
Clasificare comercială: 32 General
Clasificare industrială: 41 Moderat
Tratament pentru suprafață: New iQ PUR
Grosime totală: 1,50 mm
Rolă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ iQ OPTIMA (1.5 mm)