Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Optima ICE BLUE
Covor PVC omogen

iQ OPTIMA ACOUSTIC - Optima ICE BLUE

Pardoseala din PVC omogen iQ Optima Acoustic pentru izolare fonică oferă înaltă performanță sporind în același timp confortul la picioare și reducând zgomotul cu 17dB. Pe lângă faptul că oferă izolare fonică, această colecție este concepută pentru zone cu trafic intens din clădirile de învățământ și medicale, deci este extrem de durabilă, rezistentă la uzură, la pete și la abraziune, oferind cel mai bun preț de pe piață raportat la durata de viață a produsului. Pentru a păstra pardoseala curată nu este nevoie de lustruire sau de ceară, pentru a-i reda aspectul original este suficientă ștergerea uscată. Cele 12 culori ale colecției de pardoseli PVC omogen iQ Optima Acoustic se asortează cu celelalte produse și accesorii ale familiei iQ Optima multi-solution.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen pe spumă (ISO 11638)
Clasificare comercială: 34 Foarte intens
Clasificare industrială: 42 General
Tratament pentru suprafață: New iQ PUR
Grosime totală: 3,50 mm
Rolă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ iQ OPTIMA ACOUSTIC