Tendințe și Inspirație

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Folosiți simulatorul nostru unic pentru vizualizarea camerei – Room Designer și verificați soluțiile unice propuse. 

Referințe: Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Descoperiți mai mult
Documentație
Academie & Servicii
Academia Tarkett & Showroom
Academia Tarkett este un centru de training și showroom pentru pardoselile Tarkett, în Bačka Palanka, evidențiându-se drept locul unde arhitecții, designerii de interior și partenerii Tarkett pot găsi soluții pentru diverse proiecte arhitecturale, pot cere sfaturi din sfera designului interior, vânzări și multe altele. Locul unde montatorii își dezvoltă cunoștințele și își îmbunătățesc tehnicile de instalare a pardoselilor Tarkett.
Academia Tarkett
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
Vizitați showroom-ul nostru
-

  Obțineți o cotație

  Adăugați în comparator

  Găsiți un vânzător

  Home Pardoseli antistatice Linoleum Conductive xf²™
  Selectați un design
  Pardoseli antistatice

  Linoleum Conductive xf²™

  Nou!

  Una dintre cele mai naturale şi durabile soluţii de pardoseli de pe piaţă, linoleumul Tarkett a fost apreciat pentru frumuseţea, confortul şi durabilitatea acestuia de peste 150 de ani. Colecţia noastră de Linoleum Conductiv xf² ™ este singurul linoleum de pe piaţă care permite evacuarea eficientă a descărcărilor electrostatice, asigurând o siguranţă mai mare în medii sensibile cum ar fi încăperile cu servere şi calculatoare, laboratoare, săli de operaţii şi zone de imagistică. Acesta este tratat cu tratamentul unic xf² ™, marcă proprie, pentru durabilitate extremă, curăţare uşoară şi întreţinere eficientă din punct de vedere al costurilor.

  Caracteristici principale
  Specificații tehnice și de mediu
  Tipul produsului ISO: Linoleum simplu și decorativ (ISO 24011)
  Marcaj CE: EN 14041
  Clasificare internă: 23 Intens
  Clasificare comercială: 34 Foarte intens
  Clasificare industrială: 43 Intens
  Găsiți Linoleum Conductive xf²™ potrivită nevoilor tale
  0 format
  Specificații tehnice și de mediu
  DESCOPERĂ Linoleum Conductive xf²™