Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Veneto GREY 793
Pardoseli sportive

LINOSPORT xf²™ - Veneto GREY 793

Linosport xf² ™ (3,2 mm) este o pardoseală din linoleum care oferă o excelentă rezistență la uzură și la crăpături, datorită structurii sale omogene. Este tratată în fabrica noastră cu protecția superioară pentru suprafețe xf²™ pentru durabilitate extremă, curățare ușoară și întreținere la costuri reduse. Aceasta poate fi combinată cu suportul Lumaflex Duo pentru a oferi performanțe sportive în sălile de sport multifuncționale.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Indoor surfaces for multi-sports use (EN 14904)
Tratament pentru suprafață: xf²
Grosime totală: 36,20 mm
Greutate de bază: 3900 g/m²
Metodă de instalare: Montare cu adeziv
Rolă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ LINOSPORT xf²™