Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Veneto SISAL 611
Pardoseli sportive

LUMAFLEX DUO LINOSPORT CLASSIC - Veneto SISAL 611

Lumaflex Duo Linosport Classic este o pardoseală pentru sport, realizată dintr-un substrat de placaj de mesteacăn și o suprafață din linoleum de 4,0 mm. Cu această pardoseală versatilă, puteți transforma o sală de sport sau o sală de gimnastică într-un spațiu destinat atât sportului (volei, sport cu role), cât și pentru alte evenimente (dans, concerte, examene etc.), fără să fie nevoie de o protecție suplimentară. Stratul superior al linoleumului oferă o rezistență ridicată la uzură și echipamente grele. Această pardoseală este protejată cu tratamentul  Linofinish pentru o durabilitate ridicată și o întreținere rentabilă.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Indoor surfaces for multi-sports use (EN 14904)
Tratament pentru suprafață: xf²
Grosime totală: 33 mm
Greutate de bază: 15000 g/m²
Metodă de instalare: Montare cu adeziv
Rolă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Construcție
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ LUMAFLEX DUO LINOSPORT CLASSIC