Tendințe și Inspirație

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Folosiți simulatorul nostru unic pentru vizualizarea camerei – Room Designer și verificați soluțiile unice propuse. 

Referințe: Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Descoperiți mai mult
Documentație
Academie & Servicii
Academia Tarkett & Showroom
Academia Tarkett este un centru de training și showroom pentru pardoselile Tarkett, în Bačka Palanka, evidențiându-se drept locul unde arhitecții, designerii de interior și partenerii Tarkett pot găsi soluții pentru diverse proiecte arhitecturale, pot cere sfaturi din sfera designului interior, vânzări și multe altele. Locul unde montatorii își dezvoltă cunoștințele și își îmbunătățesc tehnicile de instalare a pardoselilor Tarkett.
Academia Tarkett
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
Vizitați showroom-ul nostru
-
  Home Sporturi de interior LUMAFLEX DUO LINOSPORT xf²™ Veneto AMBER 636
  Sporturi de interior

  LUMAFLEX DUO LINOSPORT xf²™ - Veneto AMBER 636

  Lumaflex Duo Linosport xf² este o pardoseală pentru sport, realizată dintr-un substrat de placaj de mesteacăn și o suprafață din linoleum Linosport xf² de 3,2 mm. Cu ajutorul acestei pardoseli versatile, puteți transforma o sală de sport sau o sală de gimnastică într-un spațiu destinat atât sportului (volei, sport cu role), cât și pentru alte evenimente (dans, concerte, examene etc.), fără să fie nevoie de o protecție suplimentară. Stratul superior al linoleumului oferă o rezistență ridicată la uzură și la echipamente grele. Această pardoseală este tratată în fabrica noastră cu protecția pentru suprafețe xf²™, pentru o durabilitate ridicată și o întreținere rentabilă.

  Caracteristici principale
  Specificații tehnice și de mediu
  Tipul produsului ISO: Linoleum simplu și decorativ (ISO 24011)
  Clasificare internă: 23 Intens
  Clasificare comercială: 34 Foarte intens
  Clasificare industrială: 43 Intens
  Tip de format: Rolă
  Rolă (1 ref.)
  Găsiți LUMAFLEX DUO LINOSPORT xf²™ potrivită nevoilor tale
  Construcție
  Specificații tehnice și de mediu
  DESCOPERĂ LUMAFLEX DUO LINOSPORT xf²™