Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
  Home Sporturi de interior MULTIFLEX M STEJAR SPORT
  Sporturi de interior

  MULTIFLEX M - STEJAR SPORT

  Pardoseala din <a href="https://www.tarkett.ro/ro_RO/node/parchet-de-lemn-cele-mai-populare-modele-de-parchet-2777" target="_blank">lemn</a> multistrat Multiflex M este o soluție versatilă pentru suprafețe sportive multifuncționale, cum ar fi cele din școli și săli polivalente, fiind ideală pentru renovări. Structura sa asigură o bună absorbție a șocurilor, datorită proprietăților de deformare verticală pe întreaga suprafață. Aceste pardoseli din lemn pentru sport sunt tratate cu lacul nostru special, pentru o durabilitate sporită și o întreținere rentabilă.

  Caracteristici principale
  Specificații tehnice și de mediu
  Specii de lemn: Stejar
  Tip de format: Scândură
  Lungime: 2283 mm
  Lățime: 194 mm
  Bucăți per cutie: 6
  Scândură (1 ref.)
  Găsește decorul potrivit nevoilor tale
  0 format
  Construcție
  Specificații tehnice și de mediu
  DESCOPERĂ MULTIFLEX M