Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Home Sisteme pentru spații umede MULTISAFE AQUA
Selectați un design
Sisteme pentru spații umede

MULTISAFE AQUA

Folosind o nouă tehnologie de gravare a suprafețelor, care oferă un sistem antialunecare inovator, Multisafe Aqua este o pardoseală de design destinată utilizării în zone cu umiditate, cum ar fi dușuri publice, vestiare, cămine și instituţii medicale. Tratată cu protecția pentru suprafețe Top Clean pentru o întreținere ușoară și rezistență la zgârieturi și pete. Armonizată cromatic cu gama noastră Aquarelle Wall HFS.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Clasificare comercială: 33 Intens
Clasificare industrială: 42 General
Tratament pentru suprafață: TopClean XP, TopClean
Grosime totală: 2 mm
Grosimea stratului de uzură: 0,55 mm
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ MULTISAFE AQUA