Tendințe și Inspirație

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Folosiți simulatorul nostru unic pentru vizualizarea camerei – Room Designer și verificați soluțiile unice propuse. 

Referințe: Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Descoperiți mai mult
Documentație
Academie & Servicii
Academia Tarkett & Showroom
Academia Tarkett este un centru de training și showroom pentru pardoselile Tarkett, în Bačka Palanka, evidențiându-se drept locul unde arhitecții, designerii de interior și partenerii Tarkett pot găsi soluții pentru diverse proiecte arhitecturale, pot cere sfaturi din sfera designului interior, vânzări și multe altele. Locul unde montatorii își dezvoltă cunoștințele și își îmbunătățesc tehnicile de instalare a pardoselilor Tarkett.
Academia Tarkett
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
Vizitați showroom-ul nostru
-
  Home Sporturi de interior OMNISPORTS COMPACT (2.0 mm) Uni BLACK
  Sporturi de interior

  OMNISPORTS COMPACT (2.0 mm) - Uni BLACK

  Pardoseala din vinil Omnisports Compact (2,0 mm) este ideală pentru utilizarea în săli de forță și  zonele cu trafic intens din sălile de sport, cum ar fi <a href="https://www.tarkett.ro/ro_RO/exploreaza-segmente-sport-wellenss/holuri" target="_blank">coridoarele</a>, <a href="https://www.tarkett.ro/ro_RO/exploreaza-segmente-sport-wellenss/dusuri-comune-si-vestiare" target="_blank">vestiarele</a>și holurile de intrare. Este foarte rezistentă la crăpături și rupere, facilitând circulația greutăților rulante. Această pardoseală din vinil, specială pentru sport, este tratată cu protecția pentru suprafețe Top Clean XP, pentru o durabilitate sporită și o întreținere rentabilă.

  Caracteristici principale
  Specificații tehnice și de mediu
  Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen (ISO 10582)
  Cod de culoare NCS: S 9000-N
  Tip de format: Rolă
  Tratament pentru suprafață: TopClean XP
  Grosime totală: 2 mm
  Rolă (1 ref.)
  Găsiți OMNISPORTS COMPACT (2.0 mm) potrivită nevoilor tale
  Construcție
  Specificații tehnice și de mediu
  DESCOPERĂ OMNISPORTS COMPACT (2.0 mm)