Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Uni GREY
Pardoseli sportive

OMNISPORTS COMPACT (2.0 mm) - Uni GREY

Pardoseala din vinil Omnisports Compact (2,0 mm) este ideală pentru utilizarea în săli de forță și  zonele cu trafic intens din sălile de sport, cum ar fi <a href="https://www.tarkett.ro/ro_RO/exploreaza-segmente-sport-wellenss/holuri" target="_blank">coridoarele</a>, <a href="https://www.tarkett.ro/ro_RO/exploreaza-segmente-sport-wellenss/dusuri-comune-si-vestiare" target="_blank">vestiarele</a>și holurile de intrare. Este foarte rezistentă la crăpături și rupere, facilitând circulația greutăților rulante. Această pardoseală din vinil, specială pentru sport, este tratată cu protecția pentru suprafețe Top Clean XP, pentru o durabilitate sporită și o întreținere rentabilă.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil eterogen (ISO 10582)
Tratament pentru suprafață: TopClean XP
Grosime totală: 2 mm
Grosimea stratului de uzură: 0,80 mm
Greutate de bază: 3045 g/m²
Rolă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Construcție
OMNISPORTS COMPACT
1. Echilibru optim între alunecare și fricțiune:
Efecte de suprafață special proiectate.
2. Rezistență sporită la zgârieturi și întreținere ușoară:
Tratament cu TopCLEAN XPTM.
3. Rezistență excelentă la uzură:
Strat de uzură transparent.
4. Decoruri representative și culori dinamice, pentru un aspect de suprafață de lemn și nuanțe uni, pentru o intensitate mai puternică a culorii.
5. Stabilitate dimensională superioară (<0,10%):
Datorită fibrei de sticlă din componență.
6. Rezistență sporită la deformare și rupere:
Datorită structurilor puternice din PVC reciclat.

Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ OMNISPORTS COMPACT (2.0 mm)