Tendințe și Inspirație

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Folosiți simulatorul nostru unic pentru vizualizarea camerei – Room Designer și verificați soluțiile unice propuse. 

Referințe: Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Descoperiți mai mult
Documentație
Academie & Servicii
Academia Tarkett & Showroom
Academia Tarkett este un centru de training și showroom pentru pardoselile Tarkett, în Bačka Palanka, evidențiându-se drept locul unde arhitecții, designerii de interior și partenerii Tarkett pot găsi soluții pentru diverse proiecte arhitecturale, pot cere sfaturi din sfera designului interior, vânzări și multe altele. Locul unde montatorii își dezvoltă cunoștințele și își îmbunătățesc tehnicile de instalare a pardoselilor Tarkett.
Academia Tarkett
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
Vizitați showroom-ul nostru
-
  Home Pardoseli de siguranță PRIMO SAFE.T Primo MEDIUM GREEN 0803
  Pardoseli de siguranță

  PRIMO SAFE.T - Primo MEDIUM GREEN 0803

  Primo Safe.T combină cele mai bune performanțe din clasă cu întreținerea la costuri reduse pentru a oferi o soluție ideală pentru zonele comerciale și umede. Oferă o aderență sigură pentru mersul desculţ și reduce riscul de alunecare, chiar și atunci când este umedă sau stropită cu săpun. Primo Acoustic este disponibil într-un model atrăgător neliniar, cu 18 culori armonizate cu celelalte produse și accesorii ale colecţiei versatile Premium.

  Caracteristici principale
  Specificații tehnice și de mediu
  Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil omogen (ISO 10581)
  Clasificare comercială: 34 Foarte intens
  Clasificare industrială: 43 Intens
  Cod de culoare NCS: S 3020-G30Y
  Tip de format: Rolă
  Rolă (1 ref.)
  Găsiți PRIMO SAFE.T potrivită nevoilor tale
  Specificații tehnice și de mediu
  DESCOPERĂ PRIMO SAFE.T