Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
PROFLEX M
Selectați un design
Pardoseli sportive

PROFLEX M

Proiectată special pentru terenurile profesioniste de baschet și squash, pardoseala din lemn multistrat Proflex M oferă un nivel ridicat de protecție, confort și performanță pentru sportivi. Datorită structurii sale speciale, asigură un ricoșeu extrem de bun al mingii, pentru performanțe optime, și o absorbție a șocurilor generate în timpul jocului, pentru a reduce riscul accidentărilor. Pardoselile sunt tratate cu lacul nostru de suprafețe pentru sport, pentru o rezistență sporită și o întreținere rentabilă.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tratament pentru suprafață: Lac Sport Tech
Grosime totală: 88 mm
Grosimea stratului de uzură: 3,50 mm
Greutate de bază: 20 kg/m²
Sistem de îmbinare: Tongue & Groove
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Construcție
PROFLEX M
1. Pardoseală stratificată pentru sport (22 mm) 3 straturi
2. Sistem dublu de fixare cu tampoane elastomerice
1551001 (cutie de 650)
3. Tarfilm: 1027006 (rolă de 40 metri liniari x 3 m)
Culoarea produsului are rol de prezentare
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ PROFLEX M