Totul despre pardoseli
Covoare pentru living
Covoarele reprezintă ultimul finisaj în amenajările interioare, inclusiv atunci când vorbim despre living, iar pe lângă faptul că acestea au un rol vizual, care este extrem de important, ele îndeplinesc mai multe cerințe: oferă căldură, confort și, de asemenea, contribuie la reducerea zgomotului din interior.
Sustenabilitate

Alegeri conștiente. Pentru oameni și planetă

Ne-am asumat un angajament față de standardele înalte cu privire la materialele folosite, pentru a face schimbări pozitive si sustenabile în favoarea oamenilor și planetei. Pentru noi, aceasta înseamnă depășirea standardelor de calitate a aerului din interior, instituirea unor norme de materiale sănătoase, reducerea amprentei de carbon și crearea unei economii circulare susținută de principiile Cradle to Cradle®. 

Sustenabilitate Ultimele noutăți
Pentru noi, grija față de planetă este mai mult decât un slogan - este un angajament concret spre sustenabilitate. La Tarkett, integrăm principiile economiei circulare în activitățile noastre zilnice, vizând astfel utilizarea eficientă a resurselor și promovarea reciclării. Fiecare zi este o oportunitate să arătăm că un viitor sustenabil nu e doar un ideal, ci e o realitate pe care o construim împreună, pas cu pas.
Academia Tarkett

Academia Tarkett

Academia Tarkett reprezintă un centru de instruire din Bačka Palanka, unde arhitecții, designerii de interior, partenerii de vânzări Tarkett găsesc răspunsuri la cerințele specifice proiectelor de arhitectură, sfaturi legate de selectarea unei pardoseli adecvate, precum și cu privire la montare și întreținere, întrebări legate de vânzări și așa mai departe. 

Referințe

Referințe

De la idee la realizare, inspirați-vă din produsele Tarkett în viața reală.

Referințele noastre
Citiți mai mult
Referințe - DoubleTree by Hilton
DoubleTree by Hilton Bruxelles este un hotel cu opt etaje, situat la câteva minute de principalele atracții ale orașului. Construit în 1910, reprezintă un reper art deco, deținut din anul 2003 de compania Pandox. Hotelul complet renovat și redecorat are 354 de camere și apartamente, toate având un aspect autentic și modern, cu un design îndrăzneț și vesel.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Breccia Stone GREY
Tapet

ProtectWall (1.5 mm) - Breccia Stone GREY

ProtectWALL (1,5 mm) este un tapet din PVC de înaltă performanță care protejează pereții împotriva impactului, șocurilor, zgârieturilor și petelor. Flexibil și ușor de instalat, ajută la scăderea costurilor cu reparațiile și întreținerea, prin reducerea deteriorărilor. Acest tapet este tratat cu protecția pentru suprafețe Top Clean, pentru o curățare ușoară și rezistență suplimentară la abraziune, zgârieturi și pete. ProtectWALL 1,5 mm este armonizat cromatic cu gamele iQ Granit, iQ Optima, Tapiflex și Acczent.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Heavy Duty Wall Covering (EN 259-1)
Tratament pentru suprafață: TopClean XP
Grosime totală: 1,50 mm
Grosimea stratului de uzură: 0,15 mm
Greutate de bază: 2400 g/m²
Rolă (1 ref.)

Amprenta de carbon (de la producție la poartă)

 4.40 kg CO2/m2

Amprenta de carbon a proiectului meu
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tarkett și-a stabilit propriile obiective pentru a diminua impactul asupra mediului, mobilizându-se în mod continuu pentru a reduce amprenta de carbon a produselor.
Calculează Amprenta de Carbon
O imagine sustenabilă

Tapet din PVC pentru școli, spitale sau centre pentru îngrijirea bătrânilor

ProtectWALL este un tapet din PVC de înaltă performanță destinat amenajării spațiilor comerciale, centrelor de îngrijire a bătrânilor, școlilor, spitalelor sau altor spații similare. 

Fiind prevăzut cu stratul protector Top Clean, tapetul PVC se întreține fără efort și își păstrează aspectul intact pentru mai mult timp. Instalarea este ușoară, prin adeziv și nu presupune costuri ridicate sau lucrări de amenajare complexe. 

Descoperă variantele de design și alege tapetul PVC ProtectWALL care se potrivește cu spațiile pe care doriți să le amenajați. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii. 
 

    Specificații tehnice și de mediu
    DESCOPERĂ ProtectWall (1.5 mm)