Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
PA25
Accesorii finisare

Profile concave PVC - PA25

Plintele concave din PVC sunt folosite pentru a forma o curbură unde pardoseala se ridică până la perete. De obicei se utilizează cu o garnitură de acoperire sau un capac pentru a acoperi marginea brută a pardoselii. Modelele de plinte concave din PVC sunt disponibile în 5 dimensiuni, potrivindu-se astfel pe orice rază de unghi. De asemenea, asigură igiena perfectă și etanșeitate, datorită creării unui unghi neted sub pardoseală. De asemenea, sunt ușor de curățat și de întreținut datorită unghiului de formă rotundă. Plintele noastre concave din PVC sunt compatibile cu pardoselile omogene și eterogene din vinil și pardoseli din spațiile umede.

Caracteristici principale
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
DESCOPERĂ Profile concave PVC