Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
NM 45 LIGHTGREY
Accesorii finisare

Profil nas de treaptă PVC - NM 45 LIGHTGREY

Profilele nas de treaptă pentru scări au diferite forme și dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor tipuri de scări. Sunt disponibile în forme rotunde sau ușor rotunjite din PVC, cu o rază de îndoire de 8R. Sunt ușor de instalat datorită structurii lor flexibile și sunt compatibile cu pardoseala PVC eterogen și omogen. Profilurile noastre sunt de asemenea disponibile cu un unghi ascuțit, cu o rază de îndoire 2R pentru scările de peste 16 cm înălțime. De asemenea, sunt disponibile în aluminiu pentru zonele cu trafic intens. Acestea trebuie să fie montate pe pardoseala existentă. Datorită performanțelor decorative oferă un finisaj vizual elegant.

Caracteristici principale
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
DESCOPERĂ Profil nas de treaptă PVC