Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Standard LIGHT BEIGE GREY 0494
Covor PVC omogen

STANDARD PLUS (1.5 mm) - Standard LIGHT BEIGE GREY 0494

Dacă ești în căutarea unui covor PVC omogen pentru spații comerciale, trebuie să iei în considerare colecția Standard Plus (1,5 mm). Disponibilă în 12 culori și având un model discret și clasic, pardoseala din PVC Standard Plus (1,5 mm) este proiectată pentru utilizarea în zone cu trafic intens. Rolele și plăcile Standard Plus sunt tratate cu PUR pentru o protecție sporită a suprafeței și o întreținere mai ușoară, iar montajul se face simplu, cu adeziv. Ideal pentru spații comerciale, instituții medicale, cămine pentru vârstnici, instituții de învățământ și locuințe sociale. Colecția include covoare PVC pentru spații comerciale în 12 designuri cu decor discret, liniar, care se integrează frumos în orice spațiu.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Pardoseală din clorură de (poli)vinil omogen (ISO 10581)
Clasificare comercială: 32 General
Clasificare industrială: 41 Moderat
Grosime totală: 1,50 mm
Valoare reflexie lumină: 45,26
Rolă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ STANDARD PLUS (1.5 mm)