Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
TarkoSpray PRO (1 box of 6 cans)
Accesorii montare

SPRAY ADEZIV - TARKOSPRAY - TarkoSpray PRO (1 box of 6 cans)

Adezivul nostru acrilic de înaltă calitate pulverizat pe bază de apă este livrat într-un tub cu aerosoli, dedicat montajului realizat de profesioniști. Acest adeziv nu necesită nicio pregătire, este gata de utilizare și nu necesită instrumente specifice. Contribuie la crearea de spații mai sănătoase, întrucât nu este toxic, inflamabil și folosește același propulsor ca și inhalatoarele pentru astm. De asemenea, este non-CFC, îmbunătățește procesul de reciclare și are emisii reduse de COV. Adezivii noștri pulverizatori sunt potriviți cu toate pardoselile din PVC eterogen și omogen.

Caracteristici principale
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
DESCOPERĂ SPRAY ADEZIV - TARKOSPRAY