Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Home Linoleum VENETO ACOUSTIC CORK xf²™ 15 dB (4.4 mm)
Selectați un design
Linoleum

VENETO ACOUSTIC CORK xf²™ 15 dB (4.4 mm)

Una dintre cele mai naturale și durabile soluții de pardoseli de pe piață, linoleumul Tarkett este apreciat pentru frumusețea, confortul și durabilitatea sa de peste 150 de ani. Colecția noastră Veneto Acoustic Cork xf²™ (4,4 mm) include un substrat special de 2,0 mm din plută naturală pentru a spori confortul tactil, rezistă la șocuri și reduce zgomotele cu 15 dB. Acesta este tratat cu protecția noastră unică xf²™, pentru durabilitate extremă, curățare ușoară și întreținere rentabilă.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Linoleum simplu și decorativ pe suport de plută (EN 687)
Clasificare internă: 23 Intens
Clasificare comercială: 34 Foarte intens
Clasificare industrială: 42 General
Tratament pentru suprafață: xf²
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
0 format
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ VENETO ACOUSTIC CORK xf²™ 15 dB (4.4 mm)