Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
Veneto STONE 692
Linoleum

Veneto Acoustic Cork xf² 15dB (4.4mm) - Veneto STONE 692

Linoleumul Veneto cu Elafono 100% natural (substrat de plută) reduce zgomotul cu 15dB. Efect de marmură și culori vibrante pentru un aspect autentic. Una dintre cele mai durabile soluții de pardoseală de pe piață, linoleumul nostru este realizat cu până la 97% din materii prime naturale. Este tratat cu protecția noastră unică de suprafață xf² pentru durabilitate extremă, curățare ușoară și întreținere rentabilă.

Produs disponibil la cerere, în toate culorile Veneto.

Caracteristici principale
Specificații tehnice și de mediu
Tipul produsului ISO: Linoleum simplu și decorativ pe suport de plută (EN 687)
Clasificare internă: 23 Intens
Clasificare comercială: 34 Foarte intens
Clasificare industrială: 42 General
Tratament pentru suprafață: xf²
Rolă (1 ref.)
Găsește decorul potrivit nevoilor tale
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Specificații tehnice și de mediu
DESCOPERĂ Veneto Acoustic Cork xf² 15dB (4.4mm)