Inspirație și Servicii
Referințe - Restaurant Stradale
Din dorința de a crea o atmosferă plină de viață, proprice socializării și relaxării, restaurantul Stradale a ales să-și reamenajeze interiorul prin pardoseala LVT. Soluția perfectă a fost realizată prin combinarea celor doua colecții LVT, iD Inspiration 70 & 70 Plus și iD Mixonomi.
Documentație
Tarkett & News

Tarkett se evidențiază prin atenția dedicată nevoilor clienților săi, aspect demonstrat prin activitatea de proiectare a celor mai eficiente soluții în materie de pardoseli și, totodată, prin grija manifestată asupra bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Datorită unui portofoliu de produse variat, Tarkett reusește să se adreseze diverselor segmente de piață, confirmându-și poziția de lider în domeniul soluțiilor inovatoare și al dezvoltării sustenabile. 

Showroom Tarkett în București
Dacă sunteți arhitect, designer de interior sau comerciant al produselor Tarkett, ne puteți vizita la showroom-ul nostru din București, la adresa Șoseaua București-Ploiești, nr. 172-176, unde vă putem oferi soluții pentru o gamă variată de proiecte. Showroom-ul Tarkett este un spațiu special conceput pentru a oferi clienților suport informațional și consultanță, în scopul alegerii celor mai eficiente soluții pentru proiectele dvs. Aflați mai multe despre pardoselile de înaltă calitate de la Tarkett: parchet multistratificat, LVT, linoleum, pardoseli pentru sport și alte suprafețe.
-
  Home Linoleum VENETO xf²™ (2.0 mm) Veneto SISAL 611
  Linoleum

  VENETO xf²™ (2.0 mm) - Veneto SISAL 611

  Una dintre cele mai naturale și durabile soluții de pardoseli de pe piață, linoleumul Tarkett este apreciat de peste 150 de ani pentru frumusețea, confortul și durabilitatea sa. Colecția noastră de linoleum Veneto xf²™ (2,0 mm) este realizată din materii prime naturale în proporție de 94% și este disponibilă într-o gamă largă de modele tradiționale de tip marmură și culori intense. Linoleumul este tratat cu protecția noastră unică xf² ™ pentru durabilitate extremă, curățare ușoară și întreținere rentabilă.

  Caracteristici principale
  Specificații tehnice și de mediu
  Tipul produsului ISO: Linoleum simplu și decorativ (ISO 24011)
  Clasificare internă: 23 Intens
  Clasificare comercială: 32 General
  Clasificare industrială: 41 Moderat
  Cod de culoare NCS: S 2020-Y20R
  Rolă (1 ref.)
  Găsește decorul potrivit nevoilor tale
  0 format
  Specificații tehnice și de mediu
  DESCOPERĂ VENETO xf²™ (2.0 mm)